A Thermal Hotel Harkány a városka egyetlen gyógyszállója, amely újonnan kialakított termálmedencéinek, gyógycentrumának, éttermének és hangulatos szobáinak köszönhetően az utóbbi években komoly hírnévre tett szert a régióban.
Húsvét Harkányban. Ami biztosan szuper az a személyzet. Kedvesek, segítőkészek. A wellnes kellmes, nyugodt, tényleg jó. A Superior apartman kényelmes, bár egy kisebb frissítés ráfér. Az étteremben a személyzet készséges, de a pincérek csak este találnak az asztalokhoz és maximum csak egyszer. A választék megfelelő, a minőség azonban NEM!
Reggelinél a tej fel van vizezve, a gépi italok ihatatlanok. A vacsoránál a csontleves vegetából készül. . . . . . . . . . . . . . Ez nem egy 4*-os színvonal, a gomba mártáson érezni lehetett a fagyasztott állagot. Biztosan csak akkor megyünk vissza ha a konyha minősége javul.
Sok évvel ezelőtt járunk már ebben a szállodában, akkor nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Most sajnos nem így történt. A superior szoba szűkös, a fürdőszobában mindent átható csatornaszag. Az étteremben a pincér csak nagyon sokára jött oda az asztalunkhoz, ha észrevett minket egyáltalán.
Az előző vendégek után az asztal nem lett újraterítve, ezért úgy kellett összevadászni az evőeszközöket a vacsorához. A fürdő részleg viszont kiváló. A éttermet leszámítva a személyzet kedves.
A szállodába érve, a bejelentkezés nagyon gyorsan lezajlott, a recepciós hölgy minden segítséget megadott ahhoz, hogy megismerhessük a környéket, a szállodai lehetőségeket. A szoba kellemes, meleg volt. Egyszerű berendezés, de tiszta, kényelmes. Kicsit a köntös állapota "leharcolt", de ez nem zavaró. Finom ételek, jó programok, élő zene. Csak pozitív jelzőkkel illethetem a szállodát és a személyzetet!
Ami tökéletes, az a nagy belső medence, a szauna-falu dizánja, és a valóban négycsillagos reggeliválaszték. A szobát és a tévécskét kicsinek találtam, viszont lehetett nézni az ATV-t is, ami nagy pozitívum.Jó még a nagy erkély, a sok zöld terület. Rossz, hogy az egy gyönyörű modern templomon kívül Harkányban semmi nincs.
A szeményzet kedves odafigyelő, viszont bejelentkezéskor kicsit több információt is mondhatnának (pl. mi hol talalható stb..) Egyébként jó volt itt lenni. :)
Valamikor sokat jártunk ide baráti társasággal, akkor még Agro Hotel néven futott. Most a csillagok száma nőt, szerintem sok, az étterem szebb, de nem jobb lett, az ételek íztelenek, a választék gyengécske a négy csillaghoz képest pedig nulla, a kávézó szép, de nagyon drága.
A kétszázötven fős szálloda lakói valamennyien nem használhatnák a medencéket, mert a gyógymedencék nagyon kicsik, néhány fő fér bele. Amúgy a Wellnes részleg szép, kultúrált. Az sem tettszett, hogy egy thermal hotelben belépő van a thermal vízbe. A szobák kicsik, kényelmetlenek, ha egy társasággal megyünk akkor nincs egy társalgó. Ez legalább szintenként kellene, az földszínti nem alkalmas rá, mert berakták a játékokat, ott vannak a gyerekek, oda nem mehet6-10 fős baráti társaság. A pincérek mogorvák , udvariatlanok, néha szemtelenek, A recepciós és wellnes személyzet kiváló. Ha még egyszer mennék, csak akkor, ha nagyobb lenne a szoba.
A szálloda földszinti része nagyon szép. A szoba ehhez képest csalódást okozott. A wellness részben fizetős a gyógyvizes medencék használata(ez fel volt tüntetve az ajánlatban), viszont az infraszaunáért is fizetni kellett volna,a finn szaunában 70 fok volt, így nem sokat ért,a kinti nem működött. Igazából a gőzkabint tudtuk használni.
A szobában kifogyott a tusfürdő, bár eredetileg is valami rémesen gagyi férfi tusfurdő volt bekészítve. A cserére ledobott törölközőt elvitték,helyette nem kaptunk másikat. A toalettpapír elfogyott,nem pótolták. A wifi nagyon lassú és gyenge volt. Ami pozitív volt, hogy nagyon finomak,kiadósak és változatosak voltak a reggelik és vacsorák. A személyzet kedves volt. Nem hiszem,hogy ez egy négy csillagos szállodához méltó színvonal.
Meglehetősen nehezen található meg a szálloda, nem túl közel a strandhoz. Kategóriájának megfelelő tiszta szobák, welness részlege jó, habár kinti medencéje igen kicsi és kissé elhanyagolt is, amely pedig a szálloda erőssége lehetne. Reggeli-vacsora kínálata első osztályú és kiváló minőségű. Gyenge pontja az ágy matracainak minősége.
Uszoda, masszázs kiváló, a szauna is jó volt. A reggelinél hosszasan nem volt személyzet az étteremben, vacsoránál is sokat kellett várni a pincérre. Úgy emlékszünk, 5 évvel ezelőtt választékosabb és finomabb volt az étel. (Igaz, akkor főszezonban voltunk. ) A szobában és a fürdőszobában kellemetlen szag terjengett, mintha szennyvízszag lett volna. Kicsik a ruhásszekrények, de egyébként a szoba berendezése kényelmes volt.
Már a foglalásnál nagyon kedves és segítőkész volt a hölgy, akivel beszéltem, és a helyszínen is mindenki! Nagyon kellemes 4 napot sikerült eltölteni itt a párommal. Pihenni indultunk és ez sikerült is. A hétvége folyamán egy alkalommal hagytuk el a szálloda területét, hogy egy kicsit sétáljunk, és körülnézzünk a városban.
Nem is nagyon vágytunk el, hiszen minden adott volt a helyszínen: 2 gyógyvizes medence, kültéri- beltéri hidegvizesmedence, napozóágyak, büfé, gőzkabin. . . A hotel körül gyönyörű park van szökőkúttal. A mi szobánk pont erre nézett, de éjszakára kikapcsolták, így a víz csobogása sem zavart minket. Viszont a hatalmas fák miatt nem tűzött be a nap a szobába. Nem kértünk klímát, de nem is volt rá szükségünk (volt vendég aki nem ilyen fekvésű szobát kapott, ők panaszkodtak). Nem minden szobájuk légkondicionált! Ha valaki olyan szobát szeretne már a foglalásnál jelezze! A félpanziós ellátás bőséges volt, ha valaki mégis megéhezne, az a kinti medence melletti büfében tipikus strand ételek közül (palacsinta, sültkrumpli stb. )válogathat. Mi teljesen elégedettek voltunk mindennel. Talán azt még nem árt tudni, hogy a hotel kicsit eldugva a központtól távolabb van. A honlap-juk azt írja, hogy 500m a fürdőtől. Ez szerintünk több.