A Thermal Hotel Harkány a városka egyetlen gyógyszállója, amely újonnan kialakított termálmedencéinek, gyógycentrumának, éttermének és hangulatos szobáinak köszönhetően az utóbbi években komoly hírnévre tett szert a régióban.
Kedves személyzet,különösen a recepción. Tisztaság mindenhol. A reggeli bőséges,rengeteg választékkal. A vacsoránál a levesek finomak,a főételek,desszertek nem ízlettek annyira. A saláták választéka is nagy. A wellness részleg kellemes,pihenésre nagyon jó a külső medence körüli terület a napozóágyakkal.
A gyógymedence vize szintén nagyon jó. Az ajándék masszázs remek volt/dícséret a masszőrnek/. Pihenésre mindenkinek ajanlom a hotelt! Nagyon jó,hogy egy helyen van minden/többféle medence:-) élmény-,úszó-,gyógy-,kinti hidegvizes/. A kinti medence melletti büfé választéka lehetne nagyobb,pl. lángos,palacsinta,hamburger,stb. Jól éreztük magunkat,biztos visszamegyünk még.
Több éve visszajárunk. A szálloda saját gyógymedencével (külső, belső) rendelkezik, így rendkívül kényelmes a gyógykezelés. Sajnos azonban a szolgáltatás színvonala évről-évre csökken, például a gyógymedencék feltöltése a nyitásra nem történik meg, gyerekeket is beengednek a medencébe.
Baráti társasággal töltöttünk itt pár napot, 4 szobát foglaltunk le előre. Tudomásom szerint, senkinek sem volt negatív tapasztalata: a személyzettel, a kényelemmel, a szoba-,és egyéb helyiségek tisztaságával. Én kiemelném az étkezéseknél: a minden igényt kielégítő változatosságot.
A medencék környéke, és a mellék helyiségek padlózata tiszta rendezett volt. A víz hőmérsékleteket óránként ellenőrizték. Aki teheti, és szereti a kis városi környezetet annak ajánlom, ezt a gyógy szállót.
Elégedett voltam a tisztasággal és a wellness részlegen dolgozó személyzettel (készségesek és barátságosak voltak). Ez a recepción és vendéglátásban dolgozókra már kevésbé igaz; udvariatlanság ugyan nem történt, de kevésbé érződött a tulajdonosi szemlélet, hogy mindent megtennének a vendégért.
Nem voltam megelégedve a szolgáltatások elérhetőségével; pl. szakaszosan működött a gőzfürdő, ill. a konditerem egyáltalán nem. Még az indulás előtt is 1 órával felhívtam a hotelt telefonon és erre vonatkozóan azt az információt kaptam, hogy minden működik. Az ételek választéka és minősége átlagos. A szoba, ami magas felárért volt légkondicionált, rendkívül szűkös volt. Nem tervezem, hogy visszatérnék még egyszer.
A szobák legfeljebb 2 csillagos szállodának felelnek meg (olcsó bútorzat és felszerelés, kicsi szobák, foltos carpet). Az internetes fényképek a pohár teli oldala. Az étkezde a kommunista évtizedekre emlékeztet. Kötelező a agymosás. Mivel nem vettünk reszt egy, a hotel által szervezett "szimpóziumon" megduplázták a elszállásolást. Senkinek nem ajánlom. Nagyot csalódtam a magyarországi idegenforgalomban.
Csomagot vásároltunk úgy, mint a múlt évben. Öt nap, orvosi vizsgálat, öt kezelés,félpanzió, wellness stb. Jól éreztük magunkat, a személyzet kedves, figyelmes volt, az ételek bőségesek, változatosak, finomak voltak, a masszőrök jók, az úszómedence csodás. De: tavaly nem kellett fizetni a gyógymedencéért, a fürdőköntösért sőt még a déli leves is a csomagban volt!
Megkérdőjelezem a négy csillagot? 2014 márciusában voltunk itt születésnapi ajándéknak kaptam a férjemtől. Hát nagy csalódás volt. Thermál hotelben a thermál medencéért fizetni kell 122Ft/fő/nap. A szobában lévő széfért fizetni kell. A fürdőszobában a zuhanykabin ajtaján a festék hullott a rozsdától,pici 37-es tv volt ami állandóan valami zavarta.
Az étel választék nagyon szegényes volt. Összességében nem éreztük jól magunkat,és még a férjem érezte kellemetlenül magát,hogy ilyen helyre vitt,pedig a képek mást mutattak!
A barátommal egy nyugdíjas ki mit tud alkalmával, mint segéd szervezők, sikerült eljutnunk ebbe a szuper wellness szállodába. Maga a hotel gyönyörű, a wellness része kiváló és kielégítő. Sajnos a szobánk szőnyegén volt egy elég visszataszító folt, meg nem is volt már mai az a padlószőnyeg, azon kívül a szobával minden stimmelt.
A svédasztalos reggeli bőséges volt, és nagyon pazar. Viszont az ebéd és a vacsora, még nekem is kevés volt, nem hogy a páromnak. finom volt, csak szerintem kis adagot adtak. . . de a konferencia terem nagyon jól meg volt oldva, és nagyon elegáns volt. Ajánlani tudom minden nagy létszámú rendezvény szervezéséhez :)
Lukas volt és elhasznált a paplanhuzat. A fürdőköpenyen az akasztó és a bújtató le volt szakadva. A szoba parketta erősen nyikorog. A gyógymedencénél az ablak majdnem kiesett a nyitószerkezet elrozsdásodása miatt. A szobában a szúnyogháló elszabadult és az erős szélben egész éjjel csattogott.
Az italadagolót elfelejtették kiöblíteni és az öblítővíz nekem jutott. A gőzben nem volt gőz csak pénteken. Fizetni kell a belső parkolásért, a gyógymedence használatért, az infra szauna használatáért. Elfelejtették felkapcsolni a villanyt a lift felé vezető folyosón.
A családommal voltunk az őszi szünetben . A szálloda szobájával maximilásian megvoltunk elégedve. Tiszta volt és kényelmes. A fürdőszoba külön megérdemel egy dicséretet izéses és tiszta volt. A személyzet és a wellness részleg is teljesen rendben volt. A gyógyviz is nagyon jótékony hatású volt. Az étel is a mi elvárásainknak teljesen megfelelt. A gyermekeim alig tudtak választani a lehetőségekből.