A Thermal Hotel Harkány a városka egyetlen gyógyszállója, amely újonnan kialakított termálmedencéinek, gyógycentrumának, éttermének és hangulatos szobáinak köszönhetően az utóbbi években komoly hírnévre tett szert a régióban.
Az idei nyaralásunk helyszínéül Thermal Hotel Harkány lett választva. Július elején voltunk 5 napot és utólag már állíthatom jó döntés volt. A szálloda minden igényt kielégít a pihenni vágyók részére. Az étterem választékban, minőségben kiváló volt. Gratulálok a Séfnek és a munkatársainak.
Megjegyzésként: ajánlanám figyelmükbe hogy a legkisebb vendégek részére nagyon jó lett volna ha vacsoránál csirkehús több változatban készül (többször). Az 5 nap alatt egyszer volt. Egyébként nagyon finom ételek készültek nap mint nap. Szintén építő jelleggel jegyezném meg, hogy a szálloda méreténél fogva kínálhatna több kikapcsolódási lehetőséget, mert 1 biliárd asztal nem elegendő és szerintem hely is lenne hozzá. Másoknak is csak ajánlani tudom és szerintem még vissza fogunk menni máskor is.
A párommal január végén töltöttünk kellemes napokat a szállodában. Nagy pozítivum volt, hogy a viszonylagos gyér telítettség ellenére az étterem teljes kapacitással müködött, a kb. 10-12 fős létszám ellenére a félpanziós ellátás teljes volt, mind a választékot, mind a terítést tekintve.
Az étterem összes asztala szépen meg volt terítve, pedig tudhatták, hogy nincs teljes létszám és elég lenne kb. 4-5 asztal is. . . A szoba nagyon szép fekvésű, parkra néző volt, a parkolásért nem kellett fizetni. Érkezéskor kicsit hűvös volt a szoba, de hamar bemelegedett. Nagyson szép környezet, csend, nyugalom. Nem kellett a városi fürdőbe menni, mert saját termálmedencéje is van. A szauna és az uszodarész nagyon szép (látszik a felújítás),igaz az uszoda nem melegvízes. . . A termálmedence valóban nem túl nagy, de szerencsénkre mi a kevés vendég miatt jól elfértünk. A víz nagyon jó hatású, külföldi vendég szerint,aki sok magyar termálvízes helyen járt már, az országban a legjobb gyógyhatású! ! Egyetlen negatívum, hogy a kinti medencét ottjártunkkor nem töltötték fel!
2013. márciusban jártunk ott. Nagyon szép és barátságos szálloda. Kényelmes volt,mert a fürdőzést és a kezeléseket is megkaptuk egy helyen. Igaz a gyógymedence nagyon kicsi. A kezelések színvonalán lehetne javítani. A svédasztalos reggeli és vacsora minősége és választéka kiváló! ! ! Zavaró volt az éppen akkor rendezett ki-mit tud?
os vendégek éneklése és zajoskodása a termál medencében. Ugyanis pihenni kikapcsolódni szerettünk volna! ! ! Mi gyógykúra csomag kedvezménnyel mentünk. Ezt leszámítva nagyon jó volt.
Az egyetlen szálloda Harkányban, ahol az eredeti termálvíz a szállodában is megtalálható, így nem szükséges a városi strandra ellátogatni. A wellness részleg egyetlen hibája, hogy kicsi, viszont a kinti gyógyfürdős medence jakuzzira emlékeztet, kellemes napokat lehet benne eltölteni.
Egy húsvéti csomag keretében tartózkodtam feleségemmel 3 éjszakát a szállodában. A következőkön kívül minden tökéletes volt: Welcome drink: langyos cukros víz citromkarikával. A bár személyzete nem ismeri/találja a kínálatban lévő italokat. Húsvéti ételkülönlegességek: thai csirke, milánói spagetti, rakott zöldbab, rágós lyoni csülök, meleg majonézes saláták, ízetlen levesek.
Az étteremben tartózkodásunk ideje alatt nem cserélték le a koszos asztalterítőket. Szoba fűtése csak az erkélyajtóval szabályozható. Fürdőszobában sminkelés, borotválkozás balesetveszélyes: smink tükör nincs, világítás a mosdópult alá szerelve. Wellness bekészítés a szobában: fürdőköpeny van törölköző nincs, de ez csak ott derül ki. Kiváló zárt parkoló: a személyzetnek közelebb, vendégeknek egy kicsit messzebb. Termál medence: használatáért külön kell naponta fizetni, húsvéti telt házhoz kicsi. Élménymedence: vize reggel úszáshoz meleg, napközben élményfürdőzéshez hideg. Szaunavilág: szauna mester nincs, egész nap szól a hangos zene a pihenő térben, kisgyerekek is szabadon használhatják, több elem nem működött. Masszázs (eredetileg ez miatt döntöttem a szálloda mellett): húsvétra való tekintettel a masszőrök és masszőzök többsége szabadságon volt, ezért csak néhány általános masszázs közül lehetett választani. Végül 2 x 50 perc olajos frissítő masszázst vásároltam, de hogy melyik volt az, a mai napig nem tudom. Azt hiszem ennyi is elég, hogy a szálloda nálam a két csillagot is csak alulról közelítse. Itt többet nem leszek vendég. Akik ismerik az igazi négy csillagos színvonalat azoknak nem ajánlom.
Többször jártunk már a Thermál Hotelben. Mindig nagyon kedves volt a személyzet. Az ételek finomak. Bőséges a kínálat. A gyógyvíz és a kezelések nagyon jók! ! A felújítás után még szívesebben tartózkodunk náluk. Ízléses,modern. Bármikor szívesen megyünk. Mindenkinek ajánlani tudom. Nagyon szerettük a 4 éjszakás,kezelésekkel bővített akciójukat.
Majdnem minden tökéletes de a 35 fokos melegben a légkondi hiánya lerontja az örömöt (de már holnap újra indulnék. . )A beiktatott Siklósi várnézés még vonzóbbá teszi a helyet. A fürdőt a hotel szolgáltatásai "miatt" nem is kerestük fel. Az érkezési idő szigorú betartása torlodást okozott a recepción, amit rugalmasabban kellene kezelni.
Tetszett: hogy, a személyzet mosolygós, udvarias és készséges, az érkezéskor a ügyintézés gyors és rugalmas, a szálloda tiszta, az ételek választéka nagy és ízletes. A gyógyfürdő medence kicsi, de tiszta és a víz megfelelő hőmérsékletű!
Nem tetszett: hogy, a wellness medencénél a közlekedési területek padozata nagyon csúszós, a superior szobához csak egy darab belépő kártyát adtak, a fürdőköpeny szakadt volt és erősen elhasználódott.
Kitűnően éreztük magunkat,azt az egy kényelmetlenséget leszámítva, hogy a szoba kissé hűvös volt, és egy munkatársuk azt a választ adta, hogy "Így megyünk"! Ez nem volt számomra meggyőző válasz. Már másodszor voltunk itt, de több mint valószínű, még visszatérünk. Köszönjük a kellemes hetet.
Érkezéskor a szobában "kissé" fertőtlenítő szag volt, de toleráltuk, mivel ez bizonyára a tisztaság jele! ! ! A wellness részleggel, illetve szolgáltatásaival maximálisan elégedettek voltunk. A masszás remek volt! Élveztük a téli estén kinti gyógymedencét, csak időnként kissé szűkösnek bizonyult, bizonyára vonzóbb lenne, ha kissé bővítenék.