A Thermal Hotel Harkány a városka egyetlen gyógyszállója, amely újonnan kialakított termálmedencéinek, gyógycentrumának, éttermének és hangulatos szobáinak köszönhetően az utóbbi években komoly hírnévre tett szert a régióban.
A szobánk, fürdőszoba, minden rendben volt. A reggeli és vacsora bőséges és választékos volt. A személyzet udvarias, kedves volt. A wellness rész is megfelelő /volt hideg víz, meleg víz, szaunák/. Egyedül a külső medence víze volt nagyon hideg. A gyógyrészleget nem vettük igénybe a rövid idő miatt.
Karácsonyi ajándékba kaptuk a 2 éjszakás,3 napos wellnes csomagot. Mivel nagyon távol lakunk Harkánytól (5 órás autóút), vásároltunk pluszként még egy napot. Pihenésre, kikapcsolódásra remek hely. Csöndes,jó levegőjű, gondozott parkkal körülvéve. Sokat sétáltunk, ismerkedtünk a környék nevezetességeivel is.
Természetesen a kénes gyógyvíz volt a legcsábítóbb. Kicsit borsos áron kínálják a két kör alakú medencét. Az ingyenesen használható részlegben lehetne meleg vizes medence azoknak, akik nem úsznak. Több lehetőséget nem tudtam kipróbálni,mert ritkán működött pl, az élményvizes blokk. A szobánk felszerelése kissé puritán. A TV viszonylag kevés csatornával rendelkezett, a fürdő részben nem volt kikészített szappan és hasonlók. Az éttermi szolgáltatás kifogástalan. Gyorsan, gördülékenyen lehetett étkezni. A választék bőséges és változatos volt. A presszókávé hiányzott csak a reggelinél az automatából. Összességében jó, hogy itt jártunk, az egészségügyi panaszaink enyhültek.
A 4 csillagból 2-t a törökök felejthettek is :( A szoba kicsi, és eléggé lepusztult. Kispárna nem volt, műanyag sötétítő függöny foltos, más 4 csillagosokkal szemben semmi előre csomagolt odakészített szappan, és egyéb tisztálkodó szerek, sem vízforraló, vagy a szokásos teafilterek, cipő húzó kanál stb. . .
A medence alján homok, a jakuzzi csak sokadik kérésre indult, és az is csak fél üzemben. A Szauna rész viszont egészen barátságos volt. Az étteremben az árak kicsit magasak, de a személyzet segítőkész és szimpatikus. Az általam kóstolt ennivaló finom volt. A kávé a presszó részben sem volt igazán jó, így azt a faluban ittunk inkább.
Az átmeneti káosz után a hotel rendezte sorait az étel 3. napon már ízesebb volt,a kiszolgálás pedig a 4.naptól jó. A gyógyvizes rész 4 csillaghoz képest kicsi, az ablakok és ablakpárkányok tisztasága hagy kívánnivalót.
Nagyon megvoltam elégedve mindennel. Nagyszerű reggeli, vacsora választék. Izletes, és bőséges volt az étkezés. A szobalány rendkívül figyelmes, és segítőkész volt. / pl. csak megemlítettem, hogy nekem magas a párna, azonnal kaptam lapos párnát, vagy vizes lett a köntösöm, azonnal kaptam szárazat.
/ Minden kérdésünkre kedvesen türelmesen válaszoltak, Mindig mosolyogtak, ami jó érzéssel töltött el, vidámabb lett tőle a napom. A felszolgálók is rendkívül előzékenyek, kedvesek voltak. Egy szóval, minden nagyszerű volt. Egy kicsit hiányoltam, hogy nincs kondi terem, de kibírtam. . Mindent köszönök.
Nagyon kedves és segítőkész volt a személyzet beleértve a takarítókat is! Rendezett, ősfás park a kinti medence környékén is kellemes volt a pihenés, kifejezetten tetszett a kinti gyógymedence!
Gyönyörű helyen van a szálloda, személyzet kedves, ételek bőségesek, választékosak voltak. Sajnos az 1 emeleti szobánk erkélye falra nézett. Amit hiányoltam az a kinti élmény medence.
Két évvel ezelőtt eltöltöttem már párommal itt egy hosszú hétvégét. Akkor is minden tökéletes volt. Most is hozta a hotel a formáját. Mindenki udvarias, rend, tisztaság. A szobát nem mondanám panorámásnak, mert az étterem lapos teteje volt látható. De számunkra ez pont lényegtelen, mert talán háromszor ha kinéztem az ablakon ott tartózkodásunk alatt.
Az időnket nem a szobában töltöttük. Az étel bőséges, ízletes és változatos. A termálvíz világbajnok. A szauna hangulatos és véletlenül részt vehettünk egy szeánszon is. Ezúton is köszönet érte. Talán egy jéghideg csobbanó medence fokozhatná az élményt, de ne legyünk telhetetlenek.
Jó félpanzió. A beltéri medence bár nagynak tűnik kicsi ennyi szállóvendégre és elég hideg is volt. A szoba tiszta de lehetne egy kicsit modernebb is. A környéken van látnivaló, az éttermek jók voltak. A szobában 6-7 csatorna volt fogható a tévén. A fürdőköpenyek túl picik, bár lehet,hogy ezt cserélték volna ha kérjük.
Remek öt napot töltöttünk el párommal a Hotel Harkányban. Meglepően kellemes fogadtatásban volt részünk a recepción érkezéskor de ott tartózkodásunk ideje alatt is végtelen kedvesek,segítőkészek voltak az alkalmazottak. Ez ugyszintén igaz a takarító személyzetre is valamint az éttermi dolgozókra.
Az ételek sokféle választhatósága és minősege osztályon felüli. A szoba valamint a fürdőszoba maximálisan tiszta volt,ottlétünk ideje alatt minden nap jöttek a takarítók cserélték amire szükségünk volt. A medencék tiszták jól karbantartott állapotban a víz minősége kitünő volt. Egyedüli kifogásom az étkezőben a piszkos abroszokat lehetne sűrűbben tisztára cserélni. Mindent összevetve egy remek igényes hely, ajánlom mindenkinek aki kultúrált helyen szeretne pihenni.