A Thermal Hotel Harkány a városka egyetlen gyógyszállója, amely újonnan kialakított termálmedencéinek, gyógycentrumának, éttermének és hangulatos szobáinak köszönhetően az utóbbi években komoly hírnévre tett szert a régióban.
A szoba a csillagokhoz képest egy kicsit leromló állapotú volt. A fürdőszobában hiányzott a pipere polc (igaz kérésünkre azonnal pótolták). A zuhanyzó sarkok sárgák voltak. A szobaszéf zárva volt (amit kérésünkre szintén kijavítottak. A személyzet viszont nagyon barátságos és segítő volt.
A szálloda 3 csillagosnak felel meg. A fürdő, WC, szobák régimódiak. A takarítás hagy némi kívánnivalót maga után. A zuhanyrózsa nem működött, a zuhanyfüggöny és a kád széle penészes volt. 4 nap alatt nem volt takarítás, ágyigazítás, csak a szemetet vitték el 2-szer. Az ételek egyszerűek, ismétlődnek.
2 féle leves, 4 féle főétel. Reggel a tojásrántotta hideg volt, a kenyér száraz. A személyzet kedvessége megfelelő. A medence térben csúszós a padló, veszélyes vizes papuccsal közlekedni rajta. A gyógymedencéért külön kell fizetni. Az ágy nagyon kényelmes, az ágynemű és a törölköző tiszta volt. Összegezve: RETRÓ szálloda, 3 csillagos 4 csillagos áron!
A szálloda szép környezetben található egy park közepén, ideális rövidebb sétára. A hotel előtere rendezett tiszta , hangulatos. A szoba amiben laktunk egy kissé lelakott volt és a tisztaság is hagyott kívánnivalót maga után, de összességében elfogadható volt. Ami megkeserítette az ottlétünket az az éppen abban az időben (ősszel) zajló hatalmas poloskainvázió.
A wellness részlegben éppen felújítás zajlott, igy csak a gyógyvizes medencét és a szaunaházat tudtuk használni és mindkettővel elégedettek voltunk. A vacsora választéka jó volt (inkább a hagyományos magyar ételeket kedvelőknek), minősége átlagos. A reggeli minőségben és választékban is jobb volt.
Nagyon szép helyen kellemes csendes környezetben helyezkedik el a szálloda pihenésre a legmegfelelőbb. Egyedül a nagy medence hőmérséklete lehetne melegebb ,úszásra kiváló de aki szeretne egy kicsit pihenni üldögélni beszélgetni akkor már hideg ez a víz. De a személyzet és a kiszolgálás remek szivesen visszamennék. Köszönjük a felüdülést!
A szoba és a fürdő szép,elégedett voltam. A fürdők és szaunák nagyon jók,érdemes kipróbálni. A reggeli és a vacsora választék nagy és finom.Stílusos hotel. Csak ajánlani tudom.
Segítőkész személyzet, tiszta szoba finom és bő választékú ételek. A szoba ülő alkalmatosságai megérdemelnének egy új huzatot,a termál medence teltház esetén egy kicsit kicsinek bizonyult. Nagyon jó, hogy a szobákba tilos a dohányzás.
Nagyon tetszett: a környezet, a park, az animátorok hozzáállása, a recepció segítőkészsége. A medencék. De hiba, hogy ritkán és kevés élményelem működött. Nem tetszett, hogy a toalettekben lassan pótolták a folyékony szappant. Előfordult, hogy egész nap nem volt. Az étteremben lassú volt az ételek pótlása.
Kalács ritkán volt és a gyerekek keresték. Szerencsés lenne a játszótér bővítése. (pl. trambulin, nagyobb homokozó) A szaunák sokrétűsége és kialakított környezete nagyon jó volt, de a felfűtése nem egészen. Délben olcsóbb gyerekmenüre szükség lenne.
Harom vacsorabol ketto okes egy hianyos. a szemelyzet kedves es szolgalatkesz. Javasolnam a klimatizacio megvalositasat. szep rendezett park es tiszta vizu medencek varjak az ide erkezoket.
Személyzet barátságos, segítőkész. A szobában az ágy nagyon jó és kényelmes. Praktikus, hogy a szobára lehet íratni, amit napközben fogyaszt a vendég. Probléma a medence mellett, hogy a kövezet nagyon csúszós. Erre megoldást kell keresni!