Négy évvel ezelőtt találtam rá erre a szállodára. Barátnőmmel, aki német állampolgár, annyira meg voltunk elégedve mindennel, hogy gyerekeinket is befizettük egy hétvégére. Azóta is minden évben, legalább egyszer eltöltünk itt egy hétvégét. Az ellátás, a szállás, a szolgáltatások felülmúlják az 5 csillagos szállodákat.
A személyzet kedvessége olyan atmoszférát teremt, hogy az embernek egy idő után úgy hiányoznak mind a régen nem látott családtagok. Mindenkinek szívből ajánlom!
Már négy alkalommal töltöttünk 3-4 napot családi körben a Kager Hotelben,nagyon jól éreztük magunkat, a szoba tiszta, szép , a kiszolgáló személyzet kedves volt. Nagyon szórakoztató húsvéti programot szerveztek, szőlőspince látogatással,zenés borkóstolóval. Hangos énekszóval és tánccal telt a kirándulás.
A vendégeket füstöltsonkával, szalámival vendégelték meg, finom rétessel kínálták, melyet ott frissen sütöttek. Kedves kis húsvéti játékot szerveztek a vendégeknek. Nagyon jó kikapcsolódás volt.
Véletlenül kerültünk ide, de ezt a hotelt jószívvel ajánlom mindenkinek! A szobák gyönyörűek és abszolút tiszták! Az ételek finomak, a kiszolgálás tökéletes! Kérésre számunkra hidegcsomagot biztosítottak, mindenkivel kedvesek és udvariasak!
Az udvaron szép medence van (ezt sajnos a rosszidő miatt nem használhattuk) A benti rész még egy kicsit "szegényesebb" , de idővel bizonyára itt is fejlesztenek)Egyszóval szívesen ajánlom mindenkinek!