Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A kastélyt és annak teljes környezetét, a parkos részeket is beleértve nagyszabású állami felújítás keretében renoválták, ami véleményem szerint nagyon szépen sikerült. Az éttermet oldalról az utca felől, illetve a múzeum hátsó kijáratán át a park felől is meg lehet közelíteni. Nagyon szép, zöld parkos környezetben található. Kedvelt helyszíne esküvőknek, nagyobb családi eseményeknek. Az étlap nem hosszú, de kifinomult. Magyaros alapokra épül, de különleges párosítások, izgalmas összetevők, fűszerek is megjelennek. Kiemelt figyelmet szenteltek a vadételekre, amellyel talán éppen a Vadászati Múzeumhoz kapcsolódnak a gasztronómiai vonalon. Könnyed, trendi, "nőies" fogások is akadnak, mint pl. a rosé kacsamell, a karamell mousse vagy a lazacderék. Levesek és desszertek 1000 Ft alatt, a főételek jórészt 2500 Ft környékén. A konyha kifinomult, minőségi alapanyagokkal dolgozik, kreatív, szép a tálalás. Ha már vadak, akkor én is ezek közül válogattam. A borókás-áfonyás vadpástétom előétel friss zöldségekkel, pirítóssal kitűnő volt (1750 Ft), a muflon gulyás karakteres, paprikás, erőteljes. A hús lehetett volna soványabb egy fokkal. Tetszett, hogy a levesből lehetett csészével is kérni (650 Ft). Az ételekre egy kicsit hosszasan kellett várakozni, de igaz, elég sok vendég volt. Kötelező szervizdíj nincs. A személyzet felkészült, precíz, udvarias, a pincér az étlap ételeiről jól tájékozott. Sima 5 pont nálam.