Kiváló 2018. novemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2018. november 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kirándulás után kétségbeesetten tapasztaltuk, hogy Mindenszentekkor Salgótarjánban sehol sem tudunk enni. Jött az ötlet: Hatvan Budapest felé van, hátha ott találunk valamit. Gugli a barátunk elsőre az Udvarházat adta ki. Felhívtam őket, várnak, szuper! Amikor befordultunk a szúk kis utcába, elbizonytalanodtunk, de aztán megláttuk a bejáratot, és éreztünk, jó helyre jövünk. A portál és a vélemények nem tükrözik, ami fogadott. Ízlésesen berendezett, hangulatos hely, kedves, profi pincérek és igazán finom ételek. Nem azért, mert éhesek voltunk, hanem mert tényleg jól főznek. Legközelebb tudatosan ide megyünk, szeretnénk még pár fogást megkóstolni az étlapról.
A limonádé túl édesre sikerült, a tatárbeefsteak viszont nagyon ízletes a forró pirítóssal, két embernek is elégséges előélet adag. A csirkemelles főétel átlagos ízvilágú, a tálalás ízléses. Az étterem hangulata elragadó, szívet melengető a sok családi emlék és porcelán nézegetése. A...
Hangulatos, szép étterem. Kicsit zavaró a pincér katonás fellépése. Az ételek átlagosak, finomak. A Bécsi szelet, amit ma rendeltem, a szakács kézügyességét dicséri, mivel ilyen vékonyat még sosem láttam. Túlzás nélkül, a hús vastagsága több helyen 1 mm közeli volt - keresni kellett a...