Vendégházunk Hegykőn, a Fertő-Hanság Nemzeti Park területén található. Termálfürdőjének és látnivalókban gazdag környezetének köszönhetően a falu kedvelt turistacélpont. Újonnan épült vendégházunk Hegykő egyik csendes utcájában található, közel a termálfürdőhöz.
Igényesen kialakított 2 db 2 személyes és 1 db 4 személyes, pótágyazható apartmanunk jól felszerelt konyhával és fürdőszobával várja a pihenni vágyókat.
Idén meglepetés gyanánt, párommal Hegykő és környékén ünnepeltük a 6. évfordulónkat. A véletlennek köszönhetem, hogy ebben az apartmanban kaptunk szállást, pedig a terv nem ez volt. Amikor megérkeztünk kedvesen fogadtak bennünket. A szobába, ahogy beléptünk már beleszerettem.
Roppant hangulatos, világos, illatos, felszerelt kis szoba várt minket - ami kellett, ott megtaláltuk. A kerthelyiség karbantartott, tetszetős! Infókat is kaptunk Hegykővel kapcsolatban, az apartman közelében minden megtalálható. Fürdő, éttermek, park. . . Mindenkinek mondom, keresse fel, ha arra jár, mert nem fog benne csalódni!
Stílusosan berendezett, tiszta, kellemes hangulatú apartman. Az ágy nagyon kényelmes volt, szép ágyneművel. A konyha nagyon jól felszerelt. Minden alapvető kellék megtalálható benne, ami egy ebéd összeállításához szükséges. Sütni nem lehet, de nyugodtan lehet úgy készülni, hogy majd főzünk magunkra, mert tiszta edények és jó minőségű konyhaeszközök várnak.
Nekem a konyhabútor kimondottan tetszett. Az udvaron lehetőség van szabadtéri sütés-főzésre. A tulajdonosok barátságosak és segítőkészek voltak. Kétéves kisfiúnknak kényelmes ágyat tudtak biztosítani. A hegykői termálfürdő 10 perc sétára található. Összességében mindennel elégedettek voltunk, semmit nem hiányoltunk. Bátran tudom ajánlani bárkinek. Remélem, mi is visszatérünk még.