Séfnek megnyerték Régeni Jánost, akit az ínyencek a vászolyi Zománc bisztrócskából ismerhetnek. Az étlap struktúrája a fine dining éttermek egy részének modelljét követi az ár a fogások számához kötődik, a vendég maga válogatja össze, hogy az adott összegért mit szeretne kóstolni. Két fogás 9000, három 12. 500, négy 14. 800 forintba kerül. Fogadófalatként nagy szemű, magozott, zöld olajbogyót kaptunk. A megrendelt négy fogás közé két előételt illesztettünk be, ezek Hal-mousse, füstölt pisztráng, gyömbéres saláta, és hűvös mártás, valamint a Sült füge, lomo, kecskesajt elnevezésre hallgattak. (A lomo a spanyol felvágott-kultúrából származó szárított, fűszeres sertéskaraj. ) Tányérjaink szépen tálaltak, harmonikusak és vibrálóak voltak. Rendelésre csúcsminőségű kovászos kenyeret kaptunk mindemellé. Nem okozott csalódást a roston sült fogasfilé sem, melyet sült paprikás karottasalátával, vajas újburgonyával és bébi spenóttal körítettek. A ribizlivel, ehető virággal, áfonyaszeletkékkel és kissé elnagyolt ribizlizselével ékített panna cotta korrekt volt, élvezhető, de a korábbi fogások aha élményét már nem adta. (Teszt időpontja: 2022. július 29. )
A kiszolgálás tanítható, pincéreink figyelmesek, segítőkészek, udvariasak, felkészültek, akárcsak az üzletvezető, akivel élmény volt néhány mondatot váltani. 14%-os felszolgálási díjat adnak hozzá a számlához.