Jó 2016. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. május 20.
Véletlenül találtam rá a szállodára és egyből megfogott a különleges belső kialakítása. Az előre lefoglalt szállást sajnos le kellett mondanunk és időközben a kuponunk érvényessége is lejárt. Félve hívtam a szállodát, hogy tudnak e segíteni at utólagos érvényesítésben természetesen felárat is fizetünk. Itt jön az első kellemes (nem megszokott) meglepetés nagyon kedvesek, előzékenyek és készségesek voltak mindennemű plussz költség nélkül lejárat után is igénybe vehettük a kupont :o)))) (utólag is köszönjük). A kis faluban alig észrevehető a zárt világú kastélyszálló. A kapun belépve nagyon szép, gondozott park, az épületeknél a jelen és múlt csodálatos ötvözése fogad. A szoba átvétele után az első volt a mindenre kiterjedő, feltérképező körséta. Egyik ámulatból a másikba estem a különleges építészeti megoldásokon, valamint a kastély korabeli bútorain. A szoba berendezése, felszereltsége megfelelő volt. A személyzet kedves előzékely, az ételek minősége, mennyisége megfelelő volt. Összességében ajánlani tudom.
Wellnes:3 szemelyes goz 5 fos jakuzzi,5 fos szauna,ellenaromoltato evek ota nem mukodik(eppen most romlott el) Kulso medence kicsi es nem futik(sporol) Tobb mint 140 emberhez ez egy kicsit keves
Nagyon kellemes környezet, kiváló szolgáltatások! Az étterem ízei pont jók! Mind a kert, mind az épület tiszta és karbantartott! Szuper kiindulási pont kirándulásokra!
Közel a szlovák határhoz, rengeteg látnivaló van a közelben - amit a szálló a honlapján is propagál, órára, percre kidolgozott autóstúra javaslattal-. Maga a szálló és a környezete hangulatos, szépen kialakított. Finom ételek, kedves személyzet. A szobák igényesen felszereltek. Ár értékarány...