Nagyon egyedülálló élmény volt,a bútorok kiválasztása a kényelem a külső-belső összhang színekben és minőségben is abszolút a legmagasabb színvonalat hozta,mind a szobákban mind a közös helységekben,a kastélyról és a parkról nem is beszélve. Többször is körbe jártuk a szállodát annyira elvarázsolt a hangulata minket is.
Összességében egy kilenc hektáros területen fekszik ahol mindenki megtalálja a kedvenc időtöltést,legyen az lovaglás,tenisz,ping-pong,állatsimogató,wellness,sétakocsikázás,vízi torna,kerékpározás,és még sorolhatnám. Abszolút alkalmas nagyobb rendezvényekre,egyedi hangulata miatt esküvő megtartására is. Nagyon kellemes volt a kastély tour,ahol személyesen vezetett körbe mindenkit a kastély tulajdonosa és nagyon kedves felesége,miközben megtudtunk mindent a kastély felújításáról és történetéről,igazán kedves és közvetlen embereket ismertünk meg személyükben. A környéken rengeteg látnivaló akad,ha kirándulni szeret valaki a Zemplén kiválóan alkalmas erre,Zempléni kalandpark,Encs,Boldogkőváralja,Malomkő Tengerszem,Vizsoly,Sárospatak,csak pár a sok közül ahol mi is jártunk. A béke és nyugalom szigete. . . . . Mindennel nagyon elégedettek voltunk. Köszönjük,visszatérünk. . . . . . .
Véletlenül találtam rá a szállodára és egyből megfogott a különleges belső kialakítása. Az előre lefoglalt szállást sajnos le kellett mondanunk és időközben a kuponunk érvényessége is lejárt. Félve hívtam a szállodát, hogy tudnak e segíteni at utólagos érvényesítésben természetesen felárat is fizetünk.
Itt jön az első kellemes (nem megszokott) meglepetés nagyon kedvesek, előzékenyek és készségesek voltak mindennemű plussz költség nélkül lejárat után is igénybe vehettük a kupont :o)))) (utólag is köszönjük). A kis faluban alig észrevehető a zárt világú kastélyszálló. A kapun belépve nagyon szép, gondozott park, az épületeknél a jelen és múlt csodálatos ötvözése fogad. A szoba átvétele után az első volt a mindenre kiterjedő, feltérképező körséta. Egyik ámulatból a másikba estem a különleges építészeti megoldásokon, valamint a kastély korabeli bútorain. A szoba berendezése, felszereltsége megfelelő volt. A személyzet kedves előzékely, az ételek minősége, mennyisége megfelelő volt. Összességében ajánlani tudom.
Tényleg gyönyörű,és egyedülálló ez a szálloda. Karácsonykor voltunk 4 napot gyerekkel,nagyszülőkkel. Az ételek első osztályúak,a kínálat szintén. A wellness-ben a víz piszkos volt,de sajnos ez mindenhol így van,nyilván nem cserélik túl gyakran.
A szüleimnek lakosztályt foglaltam,nem azt kaptam,nem szóltak egy szót sem,sőt ha a végén nem szólok akkor a lakosztályt is fizettetik ki,ez egy kicsit negatív volt,de ettől eltekintve más negatív dolog nem ért. A családi apartmanokban nincs szekrény ahova ki lehetne pakolni még ez egy kicsit hiányzott. Tetszik,hogy a "főnök bácsi" ott van mindig,beszélget a vendégekkel és családiassá varázsolja az ott töltött időt. Szerintem visszamegyünk még! :-)
Mediterrán hangulatban telt a hetünk, pedig február volt. Egy kastélyt alakítottak úgy át, hogy a modern vendéglátás során elvárható valamennyi szolgáltatást biztosították. A kastélyparkban különösen a kisgyerekkel utazók jól érezhetik magukat, mert van játszótér, állatsimogató. Lehet lovagolni, kocsikázni.
A nagy fák alatti sétányok futkosásra csábítanak. A régi cselédlakásokban különböző mesterségek műhelyeit alakították ki. Az egyes épületrészek más-más szín hangulatát tükrözik. Mi a zöld házban voltunk. A régi kastélyépület szobái, mint egy múzeum. De a legjobb az egészben, hogy míg egy múzeumban csak nézni szabad, itt használni is lehetett a régi korok bútorait. Ha megsimogatsz egy porcelánt, vagy a nagy leopárd szobrot, senki nem szól rád. Az ételek változatosak voltak, csak egyet hiányoltam, a halételeket. A wellness részlegben nekem a barlangszerűen kialakított jacuzzi tetszett a legjobban, olyan összebújós hangulatú. De aki úszni szeretne, arra is van lehetősége. Mindenkinek ajánlom, akár párban, akár gyerekekkel utazik. Nagyon jó az ár érték aránya!
Miskolc felől közelítve a magyar út viszonyokhoz képest megfelelő utazásban lehet részed. A falu látványa után csodás külső és belső környezet fogad. Tükrözi a hely a tulajdonos tudós ember voltát, igényességét. Főúrnak érezheted magad. Jó kirándulási lehetőségek. Konyha jó. Szinte csak pozitív tapasztalatom volt.
A Hotel Vécsecity egy egyedülálló hely, mely a maga környezetében egy külön kis szigetet alkot a természetben, de mégis a környezet része! Az épület és a park csodás! Kellemes időtöltés mindenki számára a Hotelben megszállni, hisz alkalmas a hely kikapcsolódásra, kirándulásra, wellness használatra, sportolásra, hintózásra, céges projektekre vagy akár csak a párunkkal meghitt pillanatokat együtt tölteni!
Az épület berendezése sem megszokott, az átlagostól messze eltér, melyben megtalálható a hagyomány és a modern formák játéka is! Az ételek csodásak, a személyzet pedig odafigyelő, kedves. Köszönet a helyért, amiben kellemes órákat tölthettem párommal!
A legszebb magyar hagyomanyok keltek itt eletre a felvidek ezen mesebeli csucskeben. Lovak, hintok, allatok, kastely, panoptikum egyutt a modern elet adta lehetosegekkel mint wellness, sport, kenyelem. Ezuton is koszonet a tulajdosnak es felesegenek a figyelmes vendeglatasert valamint a szemelyzetnek a kiszogalasert.
Jol aludtunk a csendes, tiszta szobaban, jokat ettunk az etteremben es feludultunk a wellness-ben. Remeljuk hogy sokszor eljutunk meg ide es minden baratunk javasuljuk a helyet gond nelkuli kikapcsolodasra.
Kellemes hely, a világ zajától elzárva, tökéletes céges és családi rendezvényre. Elegáns szálloda, tiszta levegő, sportolási lehetőség. Egy kincs kis hazánk északi szögletében. Köszönet tulajdonosnak és Feleségének ezért a csodálatos "Ékszerdobozért". Sok-sok szép napot szeretnénk még ezen a helyen eltölteni. Köszönjük! !
Egy elvarázsolt kastély Hernádvécsén. Minden kényelmet kielégítő szálloda, udvarias kiszolgálás, gondozott park. A parkban tó, színpad, lovarda, állatsimogató, panoptikum található. A tulajdonosok nagyon figyelmesek, kedvesek. Igényes vendégeknek tudom ajánlani! Én üzleti rendezvényen voltam a szállodában, de annyira megtetszett, hogy hamarosan privátban is elutazom.
2015. nyarán voltunk itt barátainkkal és gyerekeinkkel! Nagyon tetszett a hely gyönyörű környezete, illetve berendezése. Meseszép volt minden! A gyerekek nagyon élvezték a kinti, illetve a benti medencét. :-) A személyzet nagyon segítőkész volt! Biztos vagyok benne, hogy ha lehetőség lenne, újra elmennénk ide!