Színvonalas hévízi hotel igényes és elegáns étterme. Az étterem honlapján közölt bemutatkozó sorok szerint a konyhafőnök egyszerre törekszik a szezonális populáris alapanyagokat használta, figyeli, igyekszik az új gasztronómiai trendeket, kreatívan, kifinomult igényességgel tálalja ételeit, „meghökkentő” összetevők és kombinációk alkalmazásával.
Kértünk egy Szent Jakab Kagyló/gomba/fehérhagyma/bacon elnevezésű előételt, ami meggyőző volt, a friss kagylót kellő kíméletességgel hőkezelték, a fehérhagyma selymes püré formájában került a tányérra, a shimej-gomba állaga is remek volt, a baconszeletet ropogósra sütötték úgy került a tányérra. A kompozíció kiegészült egy ízletes jus-vel, valamint zöld hajtásokkal. Következő fogásunk kacsamáj brullée volt sárgarépa sorbet-val és kaláccsal, ez sem volt rossz, de a sárgarépa helyett például a körte vagy barack alkalmasabb sorbet-alapanyag lehetett volna. A málnás lávasüti jól sikerült, ízre, állagra egyaránt, a vaníliás selymes mártást, amiben tálalták külön értékeltük. Egyik legszínvonalasabb balatoni étkezésünk volt ez. Kiszolgálás: udvarias, szolgálatkész, felkészült.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.