Jártunk már itt, tetszett a hely és az étel is, így most is ide jöttünk vacsorázni . Most a szállásunk is itt volt. Hát csak zalában lehet igazi dödöllét enni! Ez nagyon az volt! A másik a Feketeerdő sonkába göngyolt csirkemell és a citromos-kapros fogasfilét is igencsak jó ízűen ette férjem és barátunk.
Nagy érdeklődéssel tértünk be az étterembe ebédelni. A férjem menüt kért, én az étlapról választottam. Az ételek minőségre és mennyiségre megfelelőek voltak, a túrós csuszájuk egyenesen isteni volt. A felszolgálás , maga a pincér stílustalansága nagyon sokat rontott a megítélésünkön. Egy kétcsillagos étterem többet érdemelne az önképviseletben.
Többször jártunk itt az elmúlt években.Idén kicsit csalódtam.Nem volt számomra kiemelkedő az ízvilág. Úgy emlékszem, hogy tavaly sokkal jobb ízélmény volt számomra, ezért vártam annyira, hogy idén is ott együnk.A kiszolgálás megfelelő.A helyi ételek megtalálhatóak az étlapon.A dödölle jó volt!
Rendkívül kedves és barátságos,udvarias a személyzet. Minden további nélkül megengedték,hogy a kutyusunkat bevihessük az étterembe,sőt a felszolgáló Hölgy azonnal hozott ivóvizet a kis kutyának. Akár étlapról,akár menüből étkeztünk,nagyon finom és bőséges adagot kaptunk. Kérésünkre a maradék ételt higiénikusan elcsomagolták.
Nagyon bő a választék,mindenki talál a szája ízének,ízlésének megfelelő ételt. Nagyon tiszta,rendezett,hangulatos étterem. Színvonalához képest korrekt árral dolgoznak.