Alsópáhokról mentünk át Hévízre ebédelni, a szempont az volt a választásnál, hogy legyen pizza is a kínálatban. Hévízen a parkolás meglehetősen nehéz, alig van hely, és az is fizetős, itt viszont sikerült a közelben leparkolni. Az étlapon szerepel közel 2 oldalnyi pizza, valamint nemzetközi népszerű ételek. Gyerekmenüből 4 fajta.
A beltér a 80-as éveket idéző, de kellemes. A bejárat előtt fedett terasz. Népszerű étteremnek tűnik, sokan voltak, magyarok és németek (vagy osztrákok) vegyesen. Rendeltünk két féle pizzát (3180 / 3490 Ft), rántott sajtot (2090 Ft/ kis adag), paradicsomlevest (1290 Ft). A leves csészében, rizzsel, olívaolajjal ízesítve nagyon gyorsan érkezett, a főételekre kellett várni talán fél órát is. 32 cm-es hagyományos kerek pizzát sütnek, vékony tésztával, gazdag feltéttel. A feltétek jó minőségűek voltak. A kis adag rántott sajt is 2 szeletet takart, szép adag csónakburgonyával, házi tartármártással. Szervizdíjat nem számolnak fel. A legdrágább ételek ára 8000 Ft felett alakul (garnélarák, tatár beefsteak). Az ételekhez képest az italok túlárazottak szerintem, 0,33-as dobozos Cola 750 Ft, 3 dl őszilé 720 Ft, 3 dl Ice tea 840 Ft volt. Alkoholos italt nem fogyasztottunk, de a borlap szerint a ház borai: Nagy & Nagy Balatoni olaszrizling, lesencetomaji muskotály, Feind balatoni rozé, Sárosdi vörös cuvée (Szekszárd) decije 440-460 Ft. Mainstream sörkínálat: csapolva Pilsner Urquell, Hofbrau búzasör, üvegesben Dreher, Soproni. Összességében korrekt pizzéria, ajánlom.
Remek pizzéria. Maga a környezet, ahol található nem túl látványos, viszont ingyenes parkolási lehetőség biztosított az étteremmel szemben lévő bolt parkolójában. A kiszolgálás gyors, alig kellett fél órát várnunk és már kész volt a két pizzánk. A mentás limonádét külön ajánlanám, mivel egy titkos összetevő miatt enyhén süteményes édes íze is van.
A választék pont elég, és hatalmas plusz pont, hogy vegetáriánusoként nem csak a jól bevállt margaréta és négysajtos pizzák közül válogathattam, hanem több vega pizza között.
Gyerekekkel voltunk ebben az étteremben Hévízen. Kellemes a környezet, nagyon hangulatos, mind a belső mind a külső rész. A kiszolgálás tökéletes volt, a gyerekeknek még színezőt is hoztak amíg vártuk az ételeket. A rendelt étek finom volt, nagyon ízlettek a mennyiségük is elég volt. Az árak nagyon magasak, ha nem jönnék ide többet, talán csak azért nem. . . (de fogok) :-)
Nagyon finom volt minden, a pincérek segítőkészek,kedvesek. Kislányunknak kértünk hasábkrumplit, soron kívül hoztak is neki. Sajnálom, hogy egy pelenkázó asztal nincsen,de a mosdó tiszta, az étterem és a terasz is rendezett és a berendezés is hangulatos. A halak nagyon tetszettek a többi gyereknek is.
Itt olvastunk jókat és sokat ajánlották is,akik Hévízen jártak, hogy mindenképpen menjünk el. Odautazás napján első utunk ide vezetett és nem bántuk meg :) Bátran ajánlom mindenkinek!
A felszolgálók udvariasak, igazi felszolgálók! Minden kérdésre válaszolnak, több nyelven beszélnek, tudják miből és hogyan készül az étel ami az étlapon van. Az ételek hibátlanok, a tálalás szép. Felszolgáláskor nemigen kérdezik, mit hova tegyenek, tudják, ki mit kért. Másnap mikor vissza mentünk, tudták milyen bort ittunk előző nap és ki milyen kávét ivott!
Nagy reményekkel indultunk a pizzériába az itt olvasottak alapján. Úgy tűnik sikerült kifognunk egy kevésbé szerencsés napot. A felszolgáló egy fura figura volt. Finom pizzát szerettünk volna enni, jó kis magyarosat. Szép pizzát kaptunk, de olyan messze volt a magyarostól, amennyire csak lehet. Ha sokáig maradtunk volna Hévízen, talán adunk még egy esélyt a helynek.
Húsvétkor étkeztünk itt,a szálláshelyen ajánlották az éttermet. Belül hangulatosabb,mint kívül,az biztos! A személyzet és a kiszolgálás magasan a legjobb pontot kapja! A kiszemelt fogások igényesen voltak tálalva,és nagyon finom volt minden. Ár-érték arányaiban megfelelő,jó szívvel ajánlanám másoknak is!
Körülbelül tizenöt éve vagyunk visszajáró lelkek Hévízre, és ugyanannyi éve érezzük, újra és újra, kötelezőnek a látogatást kedvenc éttermünkben. Persze, más helyeken akár csalódhatnánk is (megesett, hogy így is történt), de itt nem, a La Montanara olyan stabil hely számunkra, mint adriai halásznak a trogíri világítótorony.
Ettem itt én már mindenfélét, leveseket, tésztákat, steaket, és egyéb finomságokat. Idén a pizza mellett döntöttem, és persze ezt sem bántam meg. A tészta vékony, puhán ropogós, a feltét kellően olaszos volt. Isteni volt! Kedves hölgyek szolgáltak fel, a folyóbor is finom volt. További sikeres éveket kívánunk, már csak azért is, mert szeretnénk még sokszor jönni és jókat enni! Köszönjük!
Egy kellemes hétvégét töltöttünk Hévízen lányainkkal, a szállásunkon javasolták ezt az éttermet, ha jót akarunk enni. Az étteremre ráférne egy felújitás, de ennek ellenére hangulatos. Nagyon jókat ettünk. Tetszett a választék. A kiszolgálás is jó volt, a család minden tagja elégedetten, tele hassal távozott.