Sajnos mi hányás hasmenéssel tértünk haza. Ráfér a takarítás és újítás erősen a helyre. Ételek nagyon gyenge minőségűek voltak, igaz az üveges üditőkkel nem tudtunk hibázni ott jár a piros pont. Nem volt nagy választék, de abból is a legtöbb elfogyott. Egy ilyen színvonalú fürdőhely nem enegedhetné meg magának hogy egy ilyen elhanyagolt büfé üzemelhessen benne.
Nem vittünk szendvicset a tóhoz, mondván van ott egy kis étterem szerű. Megbántuk. A kiszolgálás katasztrofális, a "hölgy" csak odavakkantott rendelés felvétel gyanánt. Egy sült kolbászt kértem, ami elvileg dkg-ra volt árazva. A kolbász mellé odacsapott egy nagy halom mustárt. Gondoltam, na ennek jó súlya lesz, persze ha lemérték volna, szólok, de ez nem történt meg.
Db-ra ment. A kasszához még oda sem értünk, a hölgy már mondta is, ha nem lesz más, akkor fizethetünk egy szép összeget. A büfé szerű gyorsétkezde színvonalához képest egy horror áron sikerült ebédelnünk. A fürdő gyönyörű, de ezzel a húzással az ember már nem felhőtlenül töltötte ott tovább a napját. Nincs aki esetleg erre is figyelne?
A családdal étkeztünk itt rendelés leadása közben a hölgy folyamatosan huzogatta a száját,semmi kedvesség,mosoly.Szalvéttát külön kérni kell nincs odakészítve az evőeszközökhöz.Csupán egy kicsit több kevesség ,normális megszólítás jó lenne.
Évente tobbszor megyunk egy-egy napra a tóhoz, a nyári idoszakban nyitva van a kinti étterem, de télen csak ez a bufé. Mivel egésznapos jegyet váltunk, megéhezunk és a bufében válogatunk, a kínálat a bufé szintjén megfelelo is lenne, viszont a minoség az egyszeruen borzalmas. Újra és újra megfogadjuk, hogy tobbé nem eszunk itt, de aztán az éhség erosebb az elhatározásnál.
Mindig más ételt választunk, hogy no, majd most ez biztos jó lesz, mert ezt nem lehet elrontani, de eddig mindig tévedtunk. A dürüm tésztája rágós-nyúlós, sosem friss, benne a hús ehetetlenül száraz. A kolbásztól egy alkalommal hasmenést kaptam. Legutóbb szeptember 30-án voltunk 2017-ben, a véres hurka büdös volt, a pult piszkos, ahol eddig viszonylag szépen voltak elrendezve a sütemények és saláták, most müanyag dobozokban gusztustalan savanyúságot tároltak. S az árak szépen felfelé ívelődnek. Soha többé. . . .
Valóban Hévízen a tavon a gyógyfürdő közepén is ebédelhetsz egyet! Ez az étterem is szerintem az épület fennállása óta itt van. Nagyon sok ülőhellyel, de még nagy tömeget sem láttam itt soha az étteremnél. Pedig az árak nem olyan magasak, hogy ne lehetne megfizetni. Talán ennek az lehet az oka, hogy a három órás belépőbe nem igazán fér bele egy hosszabb ebéd vagy vacsora. Mi már többször ettünk itt van ami jobb van ami kevésbé.