Három napra kerestünk szállást Hévízen. Két emeletes, több aparmanos szállás. Kedves vendéglátókkal, elfogadható árakkal. A szoba, a konyha a fürdő tiszta, rendben van. A tévében kevé magyar adás van, de ha dubai hírket akarunk eredeti nyelven, az akad. Az erkély az udvarra néz, de csendes a hely, csak a Dotto hangoskodik Egregyre jövet-menet.
A konyha felszereltsége, ha az ember tényleg önellátó akar lenni, elég karcsú. Kevés evőeszköz, pohár, bögre. Filteres kávéfőző, és filter is volt hozzá. Mondjuk nem hozzá való, de megoldható. Az ágy kényelmes. Talán zavaró lehetett volna, hogy az egyik ablak, egy másik apartman erkélyére nyílik, de nem zavartuk a szomszédokat, és ők sem minket. A bútorzat rendben van, újnak tűnik. A fürdőre tekintettel szárító van az erkélyen, gondolom ez ott elvárás. A wifi nem túl acélos, de lehet, hogy csak én akartam rossz helyen netezni. A közösségi térben az első emeleten többször láttam a vendégeket számítógépezni, de a vírus miatt mi ezt kihagytuk.