A hévízi tótól 10 perc gyaloglással megközelíthető. A buszmegálló a ház előtt helyezkedik el, és külön kérésre a helyi kisvasút is megáll. Apartmanjaink 2 ágyasak, klimatizáltak, pótágyazhatóak, kis konyhával rendelkeznek. Mindegyik apartmanhoz zuhanyzó tartozik.
A konyhában hűtő, főzőlap, kávé- és teafőző, vízforraló, kenyérpirító, edények találhatók. Minden szoba rendelkezik terasszal, ahol székek és asztal áll a vendégek rendelkezésére. Apartmanjainkban kábeltelevízió, valamint korlátlan internet-hozzáférés (WiFi) is van. A zárt udvarban a parkoló autók biztonsággal elhelyezhetők. A füves udvarban nyugágyak, kis kerti kiülő áll a vendégek rendelkezésére, ezenfelül grillezési lehetőség is. Szobakiadók Szövetsége kulcstartó-kedvezmény. Lyoness-tag, SZÉP Kártya elfogadóhely.
Korrekt háziak, kedvesek, kényelmes, nagyon tiszta, modern, rendes, mindenkinek ajánlom, szivesen visszamennénk. Kis emelkedővel közelithető meg, de csendes utcában van, ottjártunkkor épp diszburkolatot kapott az utca. Az utcában lejjebb sokáig nyitvatartó zöldséges is van, pékáruval, tejjel. Nagyon közel balra pedig egy csemege bolt.
Szóval minden igényt kielégit, szép az lcd tévé, jó az adás, a kertben kerékpárok, amiket el lehet kérni. Tüzrakó hely, kicsi vizesés. . . . mi kell még. Szuper.
Kedves,barátságos Házigazdák. Szép és rendezett környezetben vannak az apartmanok. Csendes,valóban pihenésre való. Állatbarát szálláshely. Az apartman minden olyan tárggyal és eszközzel fel van szerelve,amire a pihenni vágyó vendégeknek szükségük lehet az ott tartózkodás során. A környéken sok a látnivaló,az apartman közelében sok étterem,üzlet található.
Közel van a gyógyfürdőhöz. Az apartmanért olyan árat kérnek,ami arányban áll a nyújtott szolgáltatással.