A Feng Shui Wellness Apartmanház Hévízen, a gyógytótól mindössze 600 méterre fekszik, gyönyörű kilátással Alsópáhok felé. Igényes, harmóniát sugárzó apartmanokkal várja pihenni vágyó vendégeit.
Paradicsomi hangulat a legtöbb helyi szálláshelynél magasabb kategóriájú apartmanok, igényesen berendezve. Csendes nyugodt hely, nagy parkolóval, amiért nem kérnek külön pénzt. Lehetőség van a nyugodt harmonikus pihenésre, feltöltődésre.
A személyzet igen kedves, szinte hazaérkezik az ember, itt szívből jön a törődés és nem a lehúzást érzed, bár az árak kicsit magasabbnak látszanak elsőre, de visszajárnak sokan az ismerőseim közül jómagamat is beleértve. Tó miatt Hévíz a főszezonon kívül is látogatható, hiszen ez a páratlan hangulatú és vizű fürdőhely ősszel és télen még nyugodtabb pihenésre ad lehetőséget!