A Hotel Aquamarin Hévíz nyugodt, csendes városrészében található egy közel kéthektáros parkosított területen, a központtól 5 perc sétára. A szálloda saját tulajdonú mélyfúrású kúttal rendelkezik, mely kénben gazdag vizet termel és tölti fel a szálloda három termálmedencéjét.
Nagyon jól éreztük magunkat a városban, különleges volt a tóban fürödni, habár egy kicsit hideg volt. A szálloda felújított részlegében laktunk, kellemes körülmények között. Udvarias volt a kiszolgálás, finomak az ételek. A gyógyvíz hatásos volt, a kültéri medencében jó volt úszni, fürödni, mert nem volt tumultus. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, másoknak is ajánlom.
Jót pihentünk itt, az új részben! Nagyon jól éreztük magunkat, a szobák ízlésesen berendezettek, világosak, tiszták, jó hogy van minden szobához terasz, a svédasztalos reggeli, nagyon bőséges volt, a vacsorára már nem volt nagy választék, de jóízű, finom ételeket készítenek, a személyzet barátságos segítőkész, jó hogy a hotel alagsorában gyógykezeléseket is lehet igénybe venni, a gyógyvizes medencék és az udvari medence, a család minden korosztályát kielégítette fürdőzés terén.
A szálloda erőssége a kültéri medence, de az épületen belüli medencék is jó hatással vanak az izületi próblémákra. Kellemes Kikapcsolódás volt részünkre a sok-sok munka után. Magunk részéről nagyon meg voltunk elégedve a személyzetel. Nagyon aranyos mókusok játszadoztak a parkban, élmény volt fürdőzés közben figyelni őket. Nagyon jó sétálási lehetőség van a gyaralok számára.
Én 2012 júniuásban voltam itt Édesanyámmal. Nekem is az a véleményem, mint az egyik értékelőnek, hogy kicsit "szocreál" típusú a szálloda, de végülis panaszra nem lehetett okunk, mert tisztaság volt, és kedves volt a személyzet. Néha-néha sikerült eltévednünk, mert elég nagy és labrintus-szerű a hotel, de a 3.
napra már sikerült teljesen kiigazodnunk rajta. A félpanziós ellátással nagyjából elégedettek voltunk, ha jól emlékszem 2 vagy 3 menüből lehetett kiválasztani a vacsorát. A kinti és a benti medencék is szuperek, bár én inkább az idősebb korosztálynak ajánlanám ezt a hotelt a gyógykezelések miatt. Amikor mi ott voltunk, akkor is inkább ez a korosztály volt többségben. A hévízi tó kb 10-12 perces sétára van a hoteltől. Összességében pozitív a véleményem.
A szálloda erőssége a kültéri medence, de az épületen belül is volt gyógyvízes medencéjük szaunájuk. A beltéri medencét a víz színe és a benne ázó nyugdíjasok miatt nem próbáltuk ki de a kinti rész remek volt. A szoba, a már felújított részben teljesen elfogadható, nagy terasz is van hozzá.
A személyzet nagyon kedves volt, kivéve a pincéreket. Az ételek borzalmasak voltak de a reggelit meg lehet enni. Ha nem szempont az étkezés mindenképpen ajálható hely.
Ez év februárjában jártunk itt baráti társasággal, nagyon jól éreztük magunkat, az ellátást megfelelőnek találtuk, a szobák tiszták voltak, kellemes sétával meglehetett közelíteni a belvárost. Nagyon jó dolog, hogy helyben lehet fürdeni, télen nyáron. A személyzet segítőkész, nagyon barátságos volt. Vincze Miklósné
Kellemes kikapcsolódás volt részünkre a sok munka után. A személyzet nagyon udvarias. A szoba nagyon szép,tiszta és kényelmes. Nagyon aranyos mókusok ugrándoztak a parkban. Nagyon szeretünk itt pihenni. A gyógyvíze nagyon jóhatásu az izület problémákra. Továbra is választjuk pihenésre. Nagyon meg vagyunk elégedve a környezettel is.
A szálláshely tiszta, rendezett, a személyzet segítőkész. Csodás dolog, hogy saját medencével rendelkezik, mert akkor mehettünk a kellemes vízbe, amikor akartunk. Az ellátás kiváló, sokféle finomságból lehetett választani, bőséges. Kellemes séta vezet a városba. Az igénybe vehető kezelések alkalmával megtapasztaltuk az ott dolgozók barátságát.
A gépkocsi parkolás kicsit körülményes, de van lehetőség zárt parkoló igénybevételére is, ezért nem okozott különös problémát. A szállás jó elhelyezkedésének köszönhetően közel a templom, posta és minden amire szükség van. Ugyanakkor csodálatos sétát lehet tenni a fürdőig, és a sétáló utcáig. Mindenkinek olyan jó pihenést kívánok mint amit férjemmel együtt sikerült megtapasztalni. Lajosné Évi
A szállás kissé "szocreál", igaz mi a régi szárnyban száltunk meg. Viszont a tisztaságra nem lehetett panaszunk. A kiszolgálás udvarias, az ételek finomak, a választék is bőséges volt. Nagyon tetszett, hogy saját gyógyvizes medencéje van, így nem kellett a gyógyfürdőig elmenni, hanem helyben tudtunk fürdeni is.
Kellemes kikapcsolódás volt a tél derekán. A személyzet udvarias és segítőkész. A szoba szép, kényelmes. A szálloda kicsit labirintus. Nagyon csendes, nyugodt környezetben van. A reggeli minden igényt kielégítő, az ebéd illetve vacsora is megfelelt. A gyógyvíz nagyon jó.