2015. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. május 12.Ajánlom a helyet másoknak is!
Egyedül, de mégsem magányosan
Pihenhettem a múlt évben a Hotel Heliosban, Hévízen: szállásom a Benjamin nevű régi, csodás, ódon hangulatú épületben volt: én kértem oda a szobámat))
Csendes, nyugodt szobára vágytam, a szálloda igyekezett is teljesíteni igényeimet. Nem vagyok egyszerű eset szobaválasztásban: kérem, hogy kisgyerekes családoktól távol, idős embereket kerülve, kisállatokkal érkezőktől távol biztosítsák az elhelyezésemet. Ez sikerült is, a szobám ablaka a kerti csobogóra nézett:élveztem a reggeli madárcsicsergést, a frissen vágott fű illatát. Minden nap lementem sétálni a hatalmas parkban, leültem egy padra és olvastam. Májusban voltam ott, amikor minden zöld már, friss a levegő, nincs kánikula.Nos, ez épp abban volt egy picit kellemetlen, hogy a szobám eléggé hűvös volt, mivel már nem volt fűtési idény.Fáztam a szobámban, de jól betakaróztam illetve egész nap kinn voltam a napon vagy a wellness részlegben, a meleg medencében áztattam magam.
A reggeliket nagyon-nagyon vártam: korgott a gyomrom már reggel 8 óra körül, alig vártam, hogy mehessek dőzsölni: isteni volt a választék:mindenből egy kicsikét csipegettem, így a reggelizéseim egy óra hosszat is eltartottak. Utána sétáltam egy nagyot levezetésként, majd a már előre betervezett kezelésekre jártam: masszírozás minden mennyiségben, merülő medence, Kneipp-kúra, jacuzzi....délben levesbüfé, gyógyteák, du. egy kis tea sütivel...Este újra a finom vacsorák,,,hm....A szobámba szinte csak aludni jártam vissza. Napközben olykor a városkát is meglátogattam, mindenhová gyalog:lementem a gyógyfürdőhöz, végigsétáltam a gyönyörű virágsorokon...vásárolgattam és sokat, nagyon sokat fotóztam.
5 éjszakát töltöttem Hévízen, nagyon szép emlék számomra, így tervezem, hogy újra leutazom - egyedül!- kedves pihenő helyemre és kedvenc szobámba, aminek azóta is őrzöm a számát.
A teljes kikapcsolódás számomra az, ha senki sincs velem, úgy és akkor osztom be az időmet, ahogy én szeretném, nem kell másokhoz igazodnom csak a kezelések időpontjára kell figyelnem.
Ja, és mindig igénybe veszem a kozmetikai kényeztetéseket is: kipróbálom az új arckezelési eljárásokat, gépeket, újdonságokat.
Szeretnék én lenni Az Év Vendége, hogy tovább tesztelhessem a belföldi szállodákat, vendéglátó egységeket.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Hunguest Hotel Helios további értékelései
2024.11.11barátokkal
A hotel gyönyörűen fel van újítva. Az étkezés bőséges és ízletes. A személyzet végtelenül udvarias figyelmes és baràtsàgos. A wellnesz részleg tiszta, a kültéri medence vìzhőmèrséklete tökéletes. A szaunàk férőhelyének szàma sokszor kevésnek bizonyult. A lobbi...
2024.11.07a párjával
Tisztelt Szálloda Vezetősége! Amikor több mint 10 éve voltam vendége a szállodának, az úgymond nagyon sportos volt. Minden reggel torna, délelőtt vízi torna stb... Ennek ma nyoma sincs. Szerintem a szálloda azon túl, hogy remek étel-ital ellátást biztosít, több szerepet vállalhatna az egészség...
2024.10.26a párjával
A szálloda szép, tiszta. A wellnes részleg teljesen rendben van, kivéve, hogy az egyik nap a kiúszós medencében hideg volt a víz, nem tudtuk élvezni. Másnapra az akkor épp szolgálatban lévő dolgozó jobban felfűtötte. Úgy szuper volt. Az ételek nagyon finomak, az ott dolgozók kedvesek. A...
A Hunguest Hotel Helios legnépszerűbb csomagjai
Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
110.670 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
97.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval