Hunguest Hotel Panoráma Hévíz ★★★★

4,4Kényelem
4,2Szolgáltatás
4,6Étkezés
4,7Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Hunguest Hotel Panoráma legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel (min. 2 éj)
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Legjobb ár (1 éjtől)
Legjobb ár (1 éjtől)
39.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
Hunguest Hotel Helios Hévíz
Hotel Kapitány Sümeg
107.640 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval

Hunguest Hotel Panoráma Hévíz vélemények

Kiváló 2024. november 18.a párjával járt itt
Már többször voltunk itt, visszatérő vendégek vagyunk . Azt kaptuk amire számítottunk . Ismét jól ki tudtuk használni a fürdőbelépőket a gyógycentrumban ahová zárt folyosón átlehet átmenni . A reggeli,vacsora finom választékos volt mindenki megtalálhatja a fogára valót .
Kiváló 2024. november 15.a párjával járt itt
Többször voltunk már itt, csak pozitívan tudunk nyilatkozni a szállodáról: igen magasszintű szolgáltatás nyújt, így nagyon jól éreztük magunkat ez alkalommal is. Felnőttbarát és kevéssé állatbarát hely, tágas zuhanyzóval, az ellátás pedig pazar. Nekünk minden igényünket maximálisan kielégíti, rendszeresen ide járunk.
Szörnyű 2024. november 14.egyedül járt itt
A WIFIről csak azt válaszolhattam, hogy szörnyű, de nem szörnyű volt, hanem egyszerűen nem volt a 4. emeleten. Mobil WIFI-vel megoldottam, de egy komoly szállodánál ma már elvárás a használható WIFI. Ugyanezt megírtam tavaszi ottlétünk alkalmával, de javulást nem tapasztaltam. Igaz, akkor a 10 emeleten laktam, most a negyediken, de itt sem volt WIFI.
Kiváló 2024. november 11.a párjával járt itt
Sok-sok ország sok-sok szállodáiban laktunk korábbi, aktív életünk során is, így az összehasonlítás nem volt nehéz. A szálloda nívója felső kategóriás, a svéd-asztalos reggeli és vacsora változatos és igen széleskörű, bőséges kínálata több, mint elismerésre méltó és kiváló minőségű, a plusz kapott szolgáltatások (ingyenes fürdőjegy két külön helyszínre is, fürdőköpeny biztosítása) pedig még tovább emelik az emberben a még jobb érzést.
Kiváló 2024. október 28.a párjával járt itt
Nem először pihentünk itt. A szoba erkélyes volt , gyönyörű panorámával. Az étkezés kiváló volt. Nagy választék , kitűnő ízekkel. Nagyon tetszett , hogy fürdőbelépő tartozott az árhoz. A zenés estek hangulatosan , kellemesen teltek. Minden igényünket kielégitette a hotel. Máskor is szívesen jövünk.
Átlagos 2024. október 28.a párjával járt itt
13 szintes 4 csillagos szállodában egész hétvégén nem működött a 2 liftből csak az egyik. Rengeteg vendég volt, úgyhogy ez elég kellemetlen volt. Azon kívül a számlát nem a csomagajánlatban megjelöltek alapján állították ki. És mivel e-mailben érkezett a számla, ezt csak később észleltük. Egyszóval csalódás volt a hétvége
Szörnyű 2024. október 27.a párjával járt itt
A parkolas nem megoldott. Nincsen elegendő recepciós ,alki van az sem kedves! Reggel 8óra15 perckor dörömbölnek majd benyitnak a szoba ajton mert ők elözö nap nem töltöttek fel a minibárt ,majd a kezembe nyomtàk a hianyzo üditőt hogy tegyem be.
Kiváló 2024. október 26.a párjával járt itt
minden nagyon rendben volt,a szállás kitűnő a személyzet kedves és segítőkész az ételek kiválóak a fürdő belépőn lehetne változtatni,mivel 3 órát nehéz eltölteni a gyógyfűrdőben 1 óra elég ezért jó lenne ha meglehetne osztani a jegyet. délelőttre és délutánra így jobban kilehetne használni a belépőt,már voltunk itt máskor is és szívesebben mennénk ha ezen változtatnának
Átlagos 2024. október 25.a párjával járt itt
Ami tetszett az előző évi látogatásunkhoz képest, az az ételválaszték és minőség határozott javulása. Még különleges fogások is voltak nem egyszer az étlapon. Változatos, ízletes volt a felhozatal. Ami nem változott, az az, hogy a liftekre sokáig kell várni, kicsi és kevés egy ekkora szállodához képest!
Kiváló 2024. október 22.barátokkal járt itt
Javasolnánk egy ping-pong asztal beszerzését.
A parkoló helyek biztosítása céljából meggondolandó az Önkormányzattal kötni egy szerződést a szállodával szemben lévő parkoló helyek előzetes igény szerinti biztos foglalás lehetőségére.
Nagyon vonzó és hangulatos az esténkénti élőzenés táncos program. Foglalásnál számított.
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz a térképen
8380 HévízPetőfi utca 9.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
2000
Kijelentkezés
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Garázs, nem őrzött: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
• Zárt parkoló, nem őrzött: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 5 kg-ig: 10000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• étterem • bár