4 féle szauna ez csodálatos de hogy nincs egy akármilyen kis medence az elképesztő. Hévízen nincs olyan szálloda de még panzió sem amelyik nem rendelkezik ilyesmivel.Az ételek az én véleményem szerint kissé egyforma ízűek. A szobán látszik hogy felújított a fürdőben a tusoló viszont életveszélyesen csúszik.
Hiányosságként említeném az ablak nyithatósága, illetve a szúnyogháló hiánya /zöld poloska / büdösbogár / a szellőzés miatt. Kapaszkodó, vagy csúszásgátló elhelyezése a zuhanyozóba. A 4 db törülköző elhelyezésére nem alkalmas a törülköző szárító, akasztó felszerelését javaslom. A személyzet udvarias , segítőkész.
Külsőleg 4+, de szolgáltatás szinten 3+ maradt: a bejelentkezésnél sorok álltak, legalább 15-20 percet kellett várni. A szoba a kiírt időpontra nem volt készen, erre 45 percet kellett várni. A recepciós Hölgy nem volt kedves, szenvtelenül végezte a munkáját. Az étkezés szocreál feelingű volt vacsoránál, nem töltötték, ill.
A hotel elhelyezkedese nagyon jo,a szobak,wellnes,etterem,recepcio folyamatosan nagyon tisztak rendezetettek voltak. A butorok izlesesek es kenyelmesek . Az etterem remek etelekkel kedveskedett valasztekos,boseges volt minden etkezes.A szemelyzet udvarias,kedves,segitokesz.Meleg szivvel ajanlom mindenkinak aki pihenesre kikapcsolodasra vagyik.
A szép új, a fürdő lehetne nagyobb. Az ételek finomak, a pincérek nagyon kedvesek. A wellness részleget nem használtuk, a tó miatt utazunk gyakran Hévízre :) Tóra néző kilátással foglaltunk, azonban a fák miatt a tó nem volt látható, a kilátás a városra szép. Foglalásunkban grátisz késői kijelentkezés szerepelt, azonban erre nem volt lehetőség, még úgy sem, hogy kifizetjük.
A magyarázat. . . . magasabb kategóriás szobát foglaltunk, ebből kevesebb van, így nem tudják biztosítani a késői kijelentkezést. Parkolót sajnos mi sem kaptunk, két utcával feljebb javasoltak parkolót, ami kb fél órás sétára volt. Sajnos nem olvastuk el a foglalás előtt a véleményeket. . . . . a problémás parkolás miatt biztosan nem foglaltunk volna ide.
Kicsit meglepő volt számunkra az a minimalista stílus, amely fellelhető volt mind a recepción, mind pedig az étteremben. Annyira visszafogott volt - a drága bútorok ellenére is - hogy a csupasz falak látványa már szinte bántó volt a szemnek. A múlt rendszer szegényességét juttatta eszünkbe.
Mi úgy gondoljuk, hogy a szállodába megy minden korosztály, pihenni, szórakozni, és ehhez hozzá tartozik az örömet okozó látvány is, akár a berendezések, akár a fali dekorációk vonatkozásában is.
A szoba szép és tiszta volt, épp úgy mint a képeken látható. A tó nagyon közel van. A parkolás borzalmas, az utcán nem lehet megállni, nagy szerencse kell ahhoz, hogy a ki- és bepakolás idejére a szálloda előtt meg tudjunk állni autóval.
Foglaláskor írták, hogy van fizetős parkolója a szállásnak és nem kell előre foglalni, a helyszínen azonban kiderült, hogy nincs szabad hely, így a messzebb lévő ingyenes parkolóban tudtunk parkolni. A személyzet modorán és problémamegoldó képességèn van mit javítani. A térítésmentesen szolgáltatások egyikèt sem tudták teljesíteni. A csomag tartalmazta, hogy a szabad kapacitás függvényében lehet igényelni a késői kijelentkezést. Ezt számunkra nem tudták biztosítani (a beszéd stílusból lehetett hallani hogy nem is akarják) mondván teltház lesz hétfőn, az érdekesség azonban csak annyi, hogy rákeresve a szállásfoglaló oldalakra egyik sem jelezte a teltházat. Érkezéskor felajánlották, amennyiben megyünk majd a tóhoz úgy térítésmentesen adnak úszórudat, mire mentünk már ez a lehetőség sem élt, így fizetnünk kellett érte a tónál. 21:00-ig volt vacsora, 20:00 után pár perccel már nem igazán töltötték fel az üres edényeket, ugyanis a személyzet inkább a reggelire való terítèssel volt elfoglalva, emellett a választèk sem volt valami széles. Utolsó este nem volt tiszta asztal csak azok amelyek már meg voltak terítve a reggelihez, így ehhez ültünk. Kértem evőeszközt, hogy vacsorázni tudjunk. A főétel elfogyasztása közben felállított az egyik pincér, hogy üljünk át máshová mert ez már elő van készítve a reggelihez. Úgy gondolom nem ezen az egy asztalon múlt az, hogy el legyen készítve minden reggelre, így viszont önhibánkon kívül nekünk teremtett egy kellemetlen érzést. Összességében a szálloda épülete 4 csillagos, viszont minden más 3.
Udvarias és segítőkész személyzet. A reggeli és a vacsora nagyon finom, bőséges és változatos. A vacsora utáni mini sütemény volt a kedvencünk ,de tetszett a gyümölcsök változatossága is. A legfelső emeleten voltunk,tóra néző szobával,az erkélyről a napfelkelte csodaszép volt. Csak ajánlani tudom a szállodát!
Nagyon elégedett vagyok a hévízi Hunguest Panoráma Hotel által nyújtott kiszolgálásban. Segítőkész volt a Recepció, kedvesek voltak a felszolgálók. Sok finomságokból lehetett válogatni. Rend és tisztaság volt. Tetszett az esténkénti élő zene is. Külön tetszett, hogy épületen belül átjárható volt a gyógyfürdő is.
Korábban már kétszer is voltam itt, de azóta még szebbé varázsolták a Hotelt. Köszönöm szépen az itt szerzett élményeket. Ajánlani tudom minden pihenni vágyónak.
Kezdeném azzal,hogy parkoló nem volt a szállodai parkolóba . A fájós labammal elég messzire kellett parkolni. A kaja borzalmas . Az agy kényelmetlen kifeküdt matracok voltak. A pincérek akkor jöttek megkérdezni,hogy szeretnénk e inni valamit mikor már befejeztük a vacsorát. Mellesleg a vallasztèk nem volt az ételbe. Mi biztos nem megyünk többet .
8380Hévíz, Petőfi utca 9.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
2000
Kijelentkezés
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Garázs, nem őrzött: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Zárt parkoló, nem őrzött: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 5 kg-ig: 10000 Forint / nap (Foglalás szükséges)