Egy dolog ami rosszul esett nem írták jóvá a tavaly 2018-ban kapott számla alapján a kedvezményt. Egyébként a szálloda javult tavaly óta ettől a dologtól eltekintve.
Nagyon elégedettek voltunk,a fogadtatás nagyon udvarias volt,a kiszolgálás prima,az ételek nagyon izletes,finom,választékos,böséges,éreztem,hogy megbecsülnek és értünk dolgoznak,nem kényszerböl végzik a munkát,mindenkinek nagyon ajánlom.
Árnak megfelelő volt a szolgáltatás. Minden elfogadható.A szobaszéf hiányzott.Nagyon jó hogy frekventált helyen található.Közel a tóhoz.A személyzet elég kedves. Jó ,hogy vannak szolgáltatások a fodrászatot használtam is. Ügyes volt a hölgy.Lehetséges ,hogy máskor is ellátogatunk ide.Mindenkinek szivesen ajánlom.
A szállás és a szolgáltatást végző személyezet megfelelő volt. Az étteremben viszont voltak rossz tapasztalataink: - a személyzet nem volt segítőkész. Ha fél 9-kor merészeltünk teritéket kérni a válasz ott van a lámpa alatt az evőeszköz. - leves büfénél meg kérdeztem, hogy csak a lé helyett hoznak-e tartalmasabb levest a válasz mit várunk 550 Ft-ért ez elég megalázó volt.
Ez után a válasz után már nem is vettük igénybe a leves büfét. Nem kellene erőltetni ha nem fér bele az árba. - a reggeli választék szegényes volt löncs felvágott kocka alakú, hosszúra vágott, kerek formájú. 7 reggel ugyanaz volt az asztalon. Legalább 8 éve járunk ebbe a szállodába, de eddig ilyen rossz tapasztaltunk nem volt. Eddig szivesen jártunk ebbe a szállodába, mert az ellátás is megfelelő volt.
Minden évben meglátogatjuk Hévíz városát. Különböző szálláshelyeket is kipróbáltunk, de a Panoráma Hotellel (ahol már több alkalommal jártunk) voltunk leginkább megelégedve. Minden szolgáltatással elégedettek voltunk, egyedül az esti étkezés összeállítása nem nyerte meg tetszésünket.
Kitünö szolgáltatás, felejthetetlenül szép élmény, rendkívül minöséges és böséges étkezési lehetöség, tiszta és rendezett szálloda, barátságos és segítökész személyzet! Csak ajánlani tudom!
Az ágy kényelmes volt, s tiszta. Hiányzott a szobaszéf. Reggelinél hiányzott a felvágottaknál a nagyobb választék. De összességében elégedettek voltunk, s vissza is fogunk menni.
Központi helyen a tó közelében lévő szálloda remek kiszolgálás remek ételek, kényelmesen megközelíthető a fürdő. A szállodában vannak programok. Udvarias a személyzet. Az épületen belül működik fodrászat, kozmetika, manikűr pedikűr, masszás, lobbi bár, zene. kellemesen lehet pihenni. Gyönyörű a kilátás a Hévízi tóra.
Nagyon kedves személyzet, mindenben segítőkészek. A szállás tiszta kényelmes ágyak. Az éttermi szolgáltatás reggeli-ebéd- vacsora fenséges. Külön dicséret a szakácsoknak, és a felszolgálóknak. Bőséges és nagyon nagy választék minden alkalommal. Minden közel van a fürdők a buszpályaudvar a központ. Nagyon Jól éreztük magunkat. Külön köszönet a születésnapi figyelmességért. Köszönjük.
8380Hévíz, Petőfi utca 9.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
2000
Kijelentkezés
Internet
Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
OTP SZÉP kártya K&H SZÉP kártya MBH SZÉP kártya
Parkolás info
Garázs, nem őrzött: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) Zárt parkoló, nem őrzött: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
Kis testű kutya, 5 kg-ig: 10000 Forint / nap (Foglalás szükséges)