A Prestige Ház azoknak ajánlott, akik nyugodt és exkluzív kikapcsolódást keresnek a Balaton környékén. A ház 2-3 fős, modern, trendkövető stílusban berendezett, jól felszerelt lakosztályokkal, illetve szobákkal várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat.
2018. 09. 18-19-én tartózkodtunk a szálláshelyen, melyben az utószezon miatt alig volt vendég. Bennünket a párommal az I. emeleti 102-es szobában helyeztek el. A 101-esben - min utólag a takarító nőtől megtudtuk - 1 hónapja egy idős német házaspár lakott, akik valószínűleg nagyothallók voltak, mivel úgy hallgatták a TV-t hogy attól pihenni nem lehetett.
Mint látható, az épület bejárata fölötti 2 szobáról van szó, az erkély ajtó nyitva tartása mellett bizony pihenni nem lehetett. Ezért csendesnek nem mondható ez a hely. Ha a szállásadók tudták - márpedig kellett nekik tudni - hogy ilyen zajosak ezek az emberek, akkor talán másik szobát is adhattak volna a számunkra. Igy a 2 éjszaka helyett csak egyet töltöttünk ott, és másnap hazajöttünk. Az éppen betanuló recepciós hölgynek felvázoltam a problémánkat amikor elköszöntem, igazándiból megszólalni sem tudott a meglepetéstől. Nem értesítettek azóta sem, hogy esetleg kárpótolnának a kellemetlenségért. :-(
Nagyon jó helyen van a szállás, csendes helyen, közel a fürdőhöz, központhoz. A szoba tiszta, tágas, modernül berendezve, erkéllyel, nagy fürdőszobával. A reggeli bőséges svédasztalos megoldással. A wellness részleg nagyon jó, kellemesen lazító hatású. A személyzet udvarias, bár a fizetésél némi szakértelem hiányzott a kártyás fizetéssel kapcsolatban.
Nagyon tetszett az elhelyezkedése.Csendes,nyugodt környezet,nem messze a központtól. Kényelmes,tiszta, jól felszerelt szoba. Ami kevésbé tetszett a fürdőszoba, pl.: WC szigetelése engedett,kicsit kellemetlen szagot árasztva.De összeségében kellemes hely.
Az apartmanház elhelyezkedése jó. Mind a külső és belső design modern, letisztult. Felszereltsége megfelelő volt, talán egy sütő hiányzott csak a konyhából. Tisztasággal nem volt gond, férőhely tekintetében a 6 fős apartman tökéletes volt. Csak ajánlani tudom.
Félpanziós ellátással töltöttünk el egy hétvégét itt. Mindennel elégedettek voltunk, másoknak is nagyon jó szívvel ajánlom. Kedves, segítőkész személyzet, igényes szállás. A szoba nagyon szép, a hely pedig csendes. A reggeli helyben van, a vacsorát pedig egy bónnal egy közeli étteremben lehet elfogyasztani.
Mi 2012 őszén jártunk itt. Nagyon kedves és segítőkész személyzet fogadott minket. Amikor beléptünk a lakosztályba az meg maga volt a csoda. Gyönyörű igényesen kialakított szoba,fürdőszoba és amit nagyon praktikusnak tartottam az a kis teakonyha volt. Egyszóval szuper az egész ház. Isteni reggelivel fogadtak minden nap.
A szálló jóvoltából a közelben lévő éttermekben nagyon kedvező áron tudtunk ebédelni és vacsssorázni. Nagyon kis barátságosan kialakított a wellnes részlege is. Nagyon jól éreztük magukat,remélem még visszatérünk!