A Lagúna Apartmanház a hévízi tófürdőtől 500 méterre kínálja komfortos, teljesen felszerelt apartmanlakásait. Közel a belvároshoz és az egregyi borospincékhez várják vendégeiket. Az apartmanház pároknak és nagyobb társaságoknak, családoknak is ideális. A szálláshely számos kedvezménnyel és programlehetőséggel kíván hozzájárulni a teljes kikapcsolódáshoz.
Az idei nyaralás egy kicsit nehezen indult. Sajnos, nem tudtunk azokkal találkozni, akikkel jó lett volna egy pár napot eltölteni. De a kellemes apartman, a háziak szívélyes és barátságos fogadtatása, a jó programok és nem utolsó sorban a jó idő, mindent feledtetett velünk. Nagyon örülök, hogy ezt az apartman választottuk.
Egy csodálatos hosszú hétvégét töltöttünk Hévízen, a Lagúna apartmanban a családdal. A szállás csendes helyen van, nagyon szép környezetben, remek kilátással a teraszról. Az üzemeltetők nagyon barátságosak, segítőkészek, rengeteg programot, éttermet ajánlottak nekünk, meséltek a tó történetéről is, nagyon sok praktikával láttak el bennünket a nyaralás alatt.
Azt is elmondták hol érdemes vásárolni, parkolni, vacsorázni. A szállás jól felszerelt, klimatizált és kényelmes. Nagyon hamar eltelt az a pár nap, így szeretnénk ismét a vendégeik lenni!
Nagyon szép helyen található, könnyű megközelíteni. A környék csodaszép, a levegő is kellemes. Az időjárás is épp megfelelő a felüdüléshez. Az áraik barátságosak, megfizethetőek! Szabad helyük mindig van.A kiszolgálás is kiváló, a személyzet kedves, segítőkész! Csak dícsérni lehet őket!:)