2. alkalommal töltöttünk el itt egy hetet, alapvetőleg mindennel meg vagyunk elégedve. Ár-érték arányban kiváló! Konyha kifogástalan, a napi 3x étkezésnél 3 opcióból lehet választani, kinek-kinek szájíze vagy igénye szerint. Az adag bőséges. Egy kis fennakadást okozhat az, hogy a hétvégén nincs vacsora, de a sok étteremben a szálloda környezetében pótolni lehet az étkezést.
A személyzet maximálisan segítőkész! A szobák megfelelő komfortot és nyugalmat biztosítanak. Elhelyezkedése központi, mégis csendes, saját parkolóval. Boltok, kávézók, pékségek, termelői piac és éttermek a szomszédban, a tófürdő az utca végén található. A nyugalmat kedvelő vendégeknek ajánlom! Mi még visszatérünk! ;-)
Összesen három alkalommal jártunk Hévízen, és mindig a Szent Kristóf Szállodában töltöttünk el 1-1 hetet. Mindennel meg voltunk elégedve. Udvarias, szolgálatkész volt a személyzet. Kedvesen el is beszélgettek velünk. Tiszta, csendes könyezetben pihenhettünk. A szálloda nagyon jó helyen van,könnyen megközelíthető.
Idén 2. alkalommal töltöttünk itt el 6 éjszakát. Első alkalommal maximálisan meg voltunk elégedve mindennel /ez 3éve volt, augusztusban/. Az étel finom, ízletes, és bőséges volt. Sajnos idén, mennyiségre kevés volt, ami nem lett volna olyan nagy baj, viszont minőségre, azaz ízre, egy 3* hoteltől, és az ártól, nem iskolamenza jellegű ételt várna az ember, és gyerek adagot.
Az étkezés szinte katonás ütemben zajlik, sietve kell enni, és persze pontosan időre érkezni, hogy a következő turnusra fel tudjanak készülni. . . Vasárnap és ünnepnapokon nincs ebéd, és vacsora, "hideg csomag" van. Minden más, szolgáltatások, tisztaság. . . rendben volt. A személyzet kedves, segítőkész. A hotel barátságos, elhelyezkedése nagyon jó, központban, a tóhoz közel, csendes helyen.
a szálló jól megkőzelíthető helyen található,az étkezéssel, a gyógykezelésekkel maximálisan meg voltam elégedve, a szoba szép tiszta volt, egy problémám volt az étkezésnél nem volt megfelekő a tájékoztatás hogy hová is kell ülnöm, ez volt az egyetlen problémám, egyébként mindennel meg voltam elégedve, a szállóhoz nem messze kb, 5- 6 perces sétával a gyógyfürdő is könnyen elérhető