Hangulatos,családias apartmanház,zöld környezetben. Fából készült épületelemek,bútorok teszik még barátságosabbá. Csendes,nyugodt helyen,kiválóan alkalmas a pihenésre. Saját medence,jakuzzi és szauna is van,családoknak ajánlanám. A szobák kényelmesek,és a tisztaság csillagos ötös!
Nagyon válogatós vagyok és szokásom ruhástól aludni idegen helyen. Nos ezen a helyen patyolat tiszta ágynemű volt! Gyakran bámulom a belsőépítészet kritikus szemmel de itt a tulajdonos saját keze munkája adott egy értéket az amúgy is barátságos helynek amiben hibát nem találtam.
Az internetről választottuk ezt a mindennel felszerelt szállást. Elsőre elfogadták a foglalásunkat, bár csak 1 éjszakát töltöttünk itt átutazóban. Minden kényelmet megtaláltunk ebben az Apartmanházban. Figyelmes és készséges volt a személyzet, az úszó medencét és a jakuzzit is a kedvünkre megnyitották . bőséges svédasztalos reggelit kaptunk.
Kellemes, családias hangulatú szálláshely. Szép a környezet, kedves a kiszolgálás, a medence és a jakuzzi is jó, mivel a fürdőtől kissé messze van, jó, hogy esténként még egy kicsit ázhat az ember. Családoknak és fiataloknak is tudom ajánlani. A család négylábú barátját is szívesen látják. Ajánlom bárkinek, aki egy nyugodt kellemes pihenésre vágyik.
Tegnap, /2014. július 17-én/ jöttünk haza Hévízről, a Takács apartmanházból. Remek volt. A tisztaság, a hely luxusminőség. A személyzet kedves. A hely kiválóan alkalmas pihenésre. Úszómedence, jakuzzi, szauna biztosítja az ellátás színvonalát, aminek a vize nagyon kellemes, nagyon tiszta. A reggeli bőséges.
Ezt a szálláshelyet mindenkinek ajánlani tudom, ebben senki nem csalódhat. Nagyon szép 6 napot töltöttünk itt párommal, felnőtt gyerekeimmel, amit nagyon szépen köszönök az üzemeltetőknek, dolgozóknak. Örülök, hogy itt lehettem, bármikor szívesen visszamennék.
Hévízi kiruccanásképpen, hogy a hétköznapok feszültségeit levezessük jutottunk el ismételten erre a klassz helyre. Mi visszatérő vendégek vagyunk már 9 éve. A házigazdák nagyon kedvesek, segítőkészek mindig, a medence is szuper volt. (Nem kell belőle egyből kijönni, mert majd belefagy az ember) Sajnos sok helyen olyen medencék vannak, hogy még úszni sem lehet benne.
Sokat számít, hogy kellemesen lehet benne fürdeni, hülyéskedni stb. A jakuzzi tényleg egy kicsit gyenge, de nagyon jól el tud benne az ember lazulni. Az apartmanok (akár studió, akár családi) mindegyik tágas, tiszta, és nem elhanyagolható tény, hogy mindegyikhez saját terasz tartozik. A Tófürdő kb. fél óra sétára van az apartmantól. Közel van viszont Keszthely, Kehida, így a lehet válogatni a programok közül. Én mindenféleképpen csak ajánlani tudom ezt a helyet.
Pünkösdkor jártunk ott férjemmel. A fogadók nagyon kedvesek voltak, a reggelivel meg voltunk elégedve. A medence nagyon kellemes volt, a pezsgőfürdő kicsit gyenge. Hévíz központjától elég messze van, gyalogtúrához viszont kellemes távolságra. Keszthely közelsége miatt a programokból lehetett válogatni, a Tófürdő csodaszép. Mindenkinek ajánlani tudom.