Én nem várok többet egy szállodától, mint amennyit fizetek. Tudtam, hogy nem drága, a központban van és tiszta. Ezért én elégedetten távoztam. Persze sok minden lehetne jobb, szebb, stb, de nekem csak alvásra kellett, az pedig hibátlan volt . Mivel renkívül közel van a tó, alig kellett cuccolni. Este csak besétátunk a közeli központba élőzenét hallgatni.
A szállás a város központjában mindenhez közel található. A személyzet kedves, a tisztaság kiemelkedő. Sajnos azonban a szállás komoly felújításra szorul. Két egyforma bútor nincs a lakosztályban azok is igen csak retrók. A fűtési rendszer elavult, szélső lakosztályban sajnos kellett kisegítő lehetőség mivel fáztunk. Szívesen ajánlom a szállás, amennyiben egy kisebb korszerűsítést kap.
Nem először jártunk már ezen a szálláshelyen. A belváros közelsége a patyolattisztaság a személyzet kedvessége a finom reggeli mind amellett szól hogy újra és újra felkeressük ezt a szálláshelyet. 2 éjszakát töltöttünk itt most is de azt hiszem hamarosan ismét megyünk. nem tudom hogy csinálják de nagyon jó áron nagyon jól éreztük magunkat!
Nem akartam drága szállodába menni, mert tényleg csak alvását volt szükségem. Ezért nem választottam drága hotelt. Ez a szálloda rendkívül jó helyen van . A szoba tiszta volt, és tágas. A személyzet mindent elkövetett, hogy jól érezzük magunkat. Amennyit fizettem, azért tökéletesen megfelelt. A bőséges reggelire pedig nem is számítottam.
A párommal 4 éjszakát töltöttünk el a szálláshelyen, mely Hévíz szívében a központban helyezkedik el. Külön volt a nappali és a háló így nagyon kényelmes volt. Most még nem volt forgalmas az utca de nyáron zavaró lehet a forgalom, mert minden behallatszik. Az ágynemű tiszta a bútorok kényelmesek.
A személyzet kedves segítőkész, a reggeli bőséges és finom volt. Valóban nem egyformák a szobák és most is voltak akik panaszkodtak, de mi az 54-es szobában mindennel tökéletesen elégedettek voltunk.
Keszthelyről tértünk be egy éjszakára erre a szállásra,hogy fürödjünk egyet a tóban. A választást a tó közelsége határozta meg. Elég lepusztult állapotban a villa és eladó már. A szobánk egy parkolóra néző fűtetlen szoba volt egy kis hősugárzóval,kényelmetlen keskeny ággyal. A svédasztalos reggeli viszont jó volt,finom kávéval.
Kaptunk kupont a vacsorához és a tófürdőhöz is és úszógumit kölcsön. Ha felújítanák nagyon jó kis szállás lenne!