A Fertő-tó melletti kis falu a béke szigete, a szállásunk a település főútján található. Az előzetes és a helyszíni kommunikáció is problémamentes, gördülékeny volt szállásadónkkal. Az ár is kedvezőnek bizonyult. A készpénz mellett OTP SZÉP kártyával, illetve utalással lehet fizetni.
Teljesen új, igényesen kialakított, szépen berendezett, jól felszerelt kis házat kaptunk, takaros kerttel. A szállás akár 8-9 főre is alkalmas. 3 szoba, külön konyha, 2 fürdőszoba, valamint fedett terasz és kis kert alkotja. A kertben pingpongasztal, illetve parkolási lehetőség, de a ház előtt is meg lehet nyugodtan állni. A wifi jól működött, a tévét nem kapcsoltuk be. A konyhában nagy hűtő fagyasztóval, villanytűzhely, mikró, kávé- és teafőző is található. Törülközőt sem kellett vinni, azt is kaptunk. Minden igényt kielégítő, nagyon kellemes szállás. Nyáron is kellemesen hűvös. Az ablakokon volt szúnyogháló és be lehetett éjszakára sötétíteni is.