Gyenge 2017. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ezerkilánszázhetvenbe csöppenünk vissza, de ez önmagában nem is baj, ém is szeretem, de valahogy úgy éreztem magam, mint annak idején a nyugati túristák érezhették... Mivel halászcsárda, két féle sült halat és halászlét kértünk, az előbbi megalázóan nyiszlett volt és kevés, a halászlé finom. Párom ellenkezésére már kétszer is próbálkoztunk, de többet nem fogunk...
Csak a kerthelyiség működött. Piros kockás abroszos, fa asztal, fa pad. Inkább söröző hangulata volt. Az étel viszont finom és bőséges. Sőt ! Olyan ize van, amire vártunk, azaz a gombának friss gomba ize volt, a halnak friss hal íze. Nem volt vizes, nem tocsogott a lében, mint máshol. Az adag...
A kerthelyiség a hatalmas diófa árnyékában nagyon kellemes hely.Meleg nyári estéken kiváló kikapcsolódás.A halászlé a legfinomabb a városban. A halételek mellett frissen sülteket is lehet kapni.A hétköznapokon menü étkezésre is van lehetőség.Figyelmes kiszolgálás tiszta étterem.Rendezvények...
Több mint száz éves, sokadosztályú, kopottas halászcsárda Hódmezővásárhelyen hangulatos kerthelységgel. A gyorsan pörgő halak, főleg a ponty friss, a közönség által kevésbé igényelt halak meg nem annyira frissek, pl. a törpeharcsa. A halászlé hagyományos, szegedies, sűrű, de nem élvezhetetlenül...