Átlagos 2013. februárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. február 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Több mint száz éves, sokadosztályú, kopottas halászcsárda Hódmezővásárhelyen hangulatos kerthelységgel. A gyorsan pörgő halak, főleg a ponty friss, a közönség által kevésbé igényelt halak meg nem annyira frissek, pl. a törpeharcsa. A halászlé hagyományos, szegedies, sűrű, de nem élvezhetetlenül az. Sokféle húsételt is kínálnak. A kiszolgálás kedves. Több odafigyelés a konyhán nem ártana.
Csak a kerthelyiség működött. Piros kockás abroszos, fa asztal, fa pad. Inkább söröző hangulata volt. Az étel viszont finom és bőséges. Sőt ! Olyan ize van, amire vártunk, azaz a gombának friss gomba ize volt, a halnak friss hal íze. Nem volt vizes, nem tocsogott a lében, mint máshol. Az adag...
Ezerkilánszázhetvenbe csöppenünk vissza, de ez önmagában nem is baj, ém is szeretem, de valahogy úgy éreztem magam, mint annak idején a nyugati túristák érezhették... Mivel halászcsárda, két féle sült halat és halászlét kértünk, az előbbi megalázóan nyiszlett volt és kevés, a halászlé finom....
A kerthelyiség a hatalmas diófa árnyékában nagyon kellemes hely.Meleg nyári estéken kiváló kikapcsolódás.A halászlé a legfinomabb a városban. A halételek mellett frissen sülteket is lehet kapni.A hétköznapokon menü étkezésre is van lehetőség.Figyelmes kiszolgálás tiszta étterem.Rendezvények...