A limonádé műfaját vehetnék komolyabban, nem elég sziruppal ízesített lébe citrusokat vágni, egy jó limonádé alapja frissen facsart citruslé. A hely színvonalához nem igazán illeszkedett az egyébként korrekt Jalapeno-burger mellé szórt nagyipari tortilla chips sem. Volt egy másik burger rendelés is, a kamasz fiatalokat nehéz lebeszélni a választásukról. A mellé helyben készült, korrekt steak-krumplit adtak. A frissen készült saláta, mely a burgerek kísérője megelégedésünkre szolgált. A burger-készítés kulcsa, hogy a hús szaftos legyen, ne süssék rommá, ezzel itt nem volt gond. A virtuóz tálalású tőkehal kókusztejes karfiolpürével és zsenge tavasz zöldségekkel jó ötlet, de a megvalósítás megbicsaklott, a hal nem volt kellően szaftos, egyértelműen mirelitáruból származott, a püré sem győzött meg, sem ízre, sem állagra. Kiválónak bizonyult viszont a roséra sütött kacsamell rókagombás papardelle-vel szép színű, jó állagú hús, remek, helyben készített körettel, az étkezés egyik fénypontja. Hasonlóan jó volt a friss salátaágyon felszolgált dióbundában sült rántott kecskesajt, amihez ízre-állagra egyaránt remek málnazselét adtak. A csokimousse, passiógyümölcs, matcha tea, fenyőmag elnevezésű, szépen tálalt desszert kiemelkedően jól sikerült: minőségi alapanyagokból készítették hozzáértéssel. A fenyőmag ropogós édesmorzsába keverve, a matcha tea zselé-, a maracuja selymes, szépen pöttyözött szósz formában került a tányérra. Minden jó, ha vége jó, mondhatjuk. A Kispiac jelen formájában, a jelzett hibák dacára is jó hely, üde színvolt a város gasztro-palettáján. A részletekre való odafigyeléssel könnyedén még jobbá lehetne tenni. 4,5 pont felfele kerekítve.