Kiváló 2013. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2014. június 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az étterem 2013. szeptemberében nyitott. Rövid, tartalmas étlapja van. Hétköznap háromféle napi ajánlatból lehet választani (leves, két húsétel, egy vegetáriánus/kímélő). Törekvés a friss, szezonális alapanyagok használatára. Tematikus hétvégék néhány hetente (Valentin nap, eper-spárga, kemencés, grill), rendszeres vacsoraestek. Igényes borválaszték. Szakszerű, barátságos kiszolgálás. Kellemes hangulat. A belső dekoráció visszafogott, illik az étterem nevéhez.
A jó ízű kacsamáj-pástétomot fehérboros bodzazselével és helyben sütött mazsolás brióssal tálalták. A jó tartású hússal, házi tésztával és zöldségekkel tálalt gyöngytyúkleves intenzív ízű volt, megelégedésünkre szolgált. A tisztes, de izgalommentes tonhaltatár mellé egyszerű ipari kenyeret hoztak...
Vásárhelyi sétánk .. Egy éttermet kerestünk... Nagy nehezen találtunk... Gourman ételek, gyümölcs leves- tele gyümölcsökkel.. Borjúmája - jó nagy két szelet,pangó morzsában sütve.. .. lila hagyma, mártással de már elfogyott, így megkérdezték megfelel az alma kompót .Nagyon finom burgonya...
Örömmel látom, hogy az előttem járók is pozitív hangon számolnak be erről az étteremről, ahol a minap magam is megfordultam, miután egy kedves történész jóbarátom, aki évekig dolgozott a hódmezővásárhelyi Emlékpont múzeumban ajánlotta, mint kiemelkedő helyet. A beltér modern, de barátságos,...