Hódmezővásárhely központjában, mintegy 20 perces sétára a termálfürdőtől, várja vendégeit a Hotel Fáma. A családias hangulatú, csendes környéken található szálláshely könnyen megközelíthető mind az autóval érkezőknek, mind a tömegközlekedést választóknak.
A strandfürdő és a sportuszoda szolgáltatásai egész napos kikapcsolódást biztosítanak az egész család számára.
Centrumhoz közeli. Jól megközelíthető lenne, ha a város nem lenne feltúrva. Tiszta, dícséret a szobalánynak! Kedves,segítőkész személyzet. A szobák nagyon hidegek,még egy kis fűtés kellett volna,hiába volt napközben jó idő. Franciaágyas szobát kértünk,a matrac kemény volt. Az ágy úgy nyikorgott minden forduláskor,hogy egyikünk sem tudott aludni.
Reklamációnk után azonnal új szobát kaptunk. Itt az ágy kényelmes,nyekergés mentes,viszont adás nem volt a tévében. Mindez a Húsvéti ünnepek alatt.