Vacsorázni álltam meg itt, és végül is nem, tudom, hogy ez hogyan működik. Kint valami korlátlan fogyasztás van kiírva, van is egy amolyan melegentartó pult-féle, oda is mentem, nézelődtem, mi micsoda. . . aztán megkérdeztem, mert merőkanál az volt, de tányér az nem. A pultban álló férfi mondta, hogy csak ne olyan hevesen (amúgy Heves megyében vagyunk), majd ő ad.
Hát jó. Kértem egy kis babgulyást, mert azért óvatos az ember, aztán, amikor megtudtam, hogy zúzapörkölt is van, na, akkor azt, de egy nagyot! A bableves teljesen semmilyen volt, a zúzapörkölt meg a krumpli még rosszabb. De hogy lehet ezt így elmicsodálni. . . ez egy egyszerű étel. Nem főzik sokféleképpen, nincs is rajta mit. Akkor mitől ilyen rossz? Máshol meg mitől jó? Na, mentem megint a mentőcsomagért, az Erős Pistáért, hátha akkor. . . de jól belekevertem, akkor meg mindennek olyan egyforma íze lesz. De ehetőbb így. az biztos. Az az igazság, hogy nem ajánlom a helyet. Nem volt sem barátságos, sem finom, nem tudom, miért ajánlanám. . . egyetek máshol!
A mosdó vizeletszagú, piszkos, nincs WC papír. Olyan az érzet, mintha egy aluljáró gondozatlan mosdójában járnánk. Eddig az elvitelre vett pogacsához kaptunk szalvétát most nincs még a pulton sem kitéve. A jobb oldali fogadóban a múlt héten kulturált ellátásban volt részünk. Én és a föld, mintha nem ugyanaz lenne a tulaj!