Jó 2013. februárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2013. december 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Vannak olyan helyek, melyek részévé váltak a magyar nemzeti mitológiának. Ilyen a Kondorosi csárda, a Kéhli vendéglő, s még sorolhatnánk pár helyet a Kárpát medencéből. Ide illeszteném a Hortobágyi csárdát is, mely nem tudom milyen volt korábban, de most, felújított állapotában gyönyörű. Saját tenyésztésű bio-húst dolgoznak fel, mikor ügyesebben, mikor kevéssé ügyesen, egy étkezésen belül nagy volt a különbség az egyes ételek elkészítettségi szintjében, de azért egy alapszínvonalat minden fogás teljesített. Ha mindehhez hozzáadjuk a korrekt árakat és a kedves kiszolgálást, továbbá a hely mitológiáját, akkor összességében jó helynek nevezhetjük a csárdát. Némi odafigyelés a konyhán még jobbá tehetné.
Az asztalterítő piszkos, foltos volt, az étteremben nem volt sok vendég, lett volna idő kicserélni. A vegetáriánus ételek választéka nagyon gyenge volt, minősége átlagos, az ára nagyon magas. A pincérnő unottan látta el a feladatát, a fizetésnél nem tudott, talán nem is akart visszaadni, így a...
Többször jártunk már itt és szerencsére most sem csalódtunk. A Csárda hangulata a régi, élőzenés vacsoránk volt. A pincérek figyelmesek az ételek finomak. A leves annyira tartalmas, hogy én csak 1 Hortobágyi palacsintát ettem utána. Racka csorba volt, egy igazi különlegesség. Férjem...
Csoporttal voltam itt szombaton. Előre megrendeltük az ebédet. Én egész adagos szürkemarha gulyáslevest és túrógombócot ettem, ami szervízdíjjal együtt 3500 Ft. volt. Ez mefelelő lenne, ha az adag is az lett volna ! Összehasonlításképpen ott volt a szomszédom szürkemarha pörköltje, amiben kb....