Kiváló 2020. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2020. május 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Vírus helyzet után első kirándulásunk... Halászlé evés ügyben.. Az élet másként alakított,sajnos a kiszemelt étterem még nem volt nyitva.. Így arrébb - mentünk, a Hortobágyra.. Itt a Csárdát,már ismertük.. Most nem csalódtunk, igen gyorsan megebédeltünk.. igaz, még nem igazán mennek az emberek étterembe menni.. A kiszolgálás igen gyors volt, a halászlevet lecseréltem.. Így kakukkfüves marha sült lett belőle, meg szlambuc-a népi étel..a páromnak.. Nem bántuk meg... Minden nagyon tiszta volt, igen vigyáznak az szabályokra , és betartják még kell.. Távolság, fertőtlenítés stb..Ajánlom az étteremt..
Az asztalterítő piszkos, foltos volt, az étteremben nem volt sok vendég, lett volna idő kicserélni. A vegetáriánus ételek választéka nagyon gyenge volt, minősége átlagos, az ára nagyon magas. A pincérnő unottan látta el a feladatát, a fizetésnél nem tudott, talán nem is akart visszaadni, így a...
Többször jártunk már itt és szerencsére most sem csalódtunk. A Csárda hangulata a régi, élőzenés vacsoránk volt. A pincérek figyelmesek az ételek finomak. A leves annyira tartalmas, hogy én csak 1 Hortobágyi palacsintát ettem utána. Racka csorba volt, egy igazi különlegesség. Férjem...
Csoporttal voltam itt szombaton. Előre megrendeltük az ebédet. Én egész adagos szürkemarha gulyáslevest és túrógombócot ettem, ami szervízdíjjal együtt 3500 Ft. volt. Ez mefelelő lenne, ha az adag is az lett volna ! Összehasonlításképpen ott volt a szomszédom szürkemarha pörköltje, amiben kb....