Jó 2014. májusban, üzleti partnerrel járt ittÉrtékelt: 2014. október 31.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A végtelen, és romantikus pusztában nem kergettem délibábot, helyette a gyomrom láttatta az ízek, illatok lebegő delibábjàt, így aztán betértem a hortobágyi csárdába. A hely történelme lenyűgözött, óvatos várakozással ültem le. A helység, az étterem kissé hideg volt, fázósan ültem le a birka-bőrrel borított padra. Ez az élmény végig megmaradt. Rendeltem. Gyöngytyúk leves, racka-birka pörkölt. A gyöngytyúk leves, a birkapörkölt igazi gasztronómiai gyöngyszem, forrón tálalva, izesen! Mondtam is, a betyárját! Ezt az élményt hosszan taglalni szükségtelen. Ami egy gondolatot mégis kíván, az a felszolgáló betyárosan komor, szilaj viselkedése, kedvetlensége, itt a délibábos Hortobágyon. Kár! A betyárját!
Az asztalterítő piszkos, foltos volt, az étteremben nem volt sok vendég, lett volna idő kicserélni. A vegetáriánus ételek választéka nagyon gyenge volt, minősége átlagos, az ára nagyon magas. A pincérnő unottan látta el a feladatát, a fizetésnél nem tudott, talán nem is akart visszaadni, így a...
Többször jártunk már itt és szerencsére most sem csalódtunk. A Csárda hangulata a régi, élőzenés vacsoránk volt. A pincérek figyelmesek az ételek finomak. A leves annyira tartalmas, hogy én csak 1 Hortobágyi palacsintát ettem utána. Racka csorba volt, egy igazi különlegesség. Férjem...
Csoporttal voltam itt szombaton. Előre megrendeltük az ebédet. Én egész adagos szürkemarha gulyáslevest és túrógombócot ettem, ami szervízdíjjal együtt 3500 Ft. volt. Ez mefelelő lenne, ha az adag is az lett volna ! Összehasonlításképpen ott volt a szomszédom szürkemarha pörköltje, amiben kb....