A neten lévő képek alapján választottuk ki a helyet, de hibáztunk, nem néztünk előtte véleményeket a helyről. A ház szép, a kert csodás. Egy fiatal lány fogadott bennünket, a regisztráció, és fogadásunk kb. 5 percig tartott mindennel együtt. Kaptunk bejelentőlapot, és annyi instrukciót, hogy mi a kód a kapuhoz.
Wifivel hirdették a szállást, nos, az harmatgyenge volt, egyáltalán nem működött. Nem voltak tányérok, - majd később ezt pótolták,mert szóltunk érte, de evőeszközökből pár villa ,egy-két kés volt csupán. . Kanalakat Kőszegen vettünk magunknak. Nem volt tisztaság, a hűtőszekrény koszos volt belül, a fürdőszoba szintén. Nem volt szemetes edény a szobához, maradt a tescós szatyorba gyűjtögetés, majd Kőszegre szállítás. . . A ház könnyűszerkezetes, mondanom sem kell, hogy dübörög,ha felettünk éjjel 11-kor gyerekek rohangálnak. A fürdőben a konnektor ki volt szakadva, elvileg abba kellett volna dugni a hajszárítót, amit viszont nem voltunk hajlandóak. A hajszárító falhoz rögzített, a fürdőből nem lehetett kivinni, hogy netán a szobában lehessen hajat szárítani. A recepcióst egyszer láttuk, a megérkezés napján. A tulajt pedig gyakorlatilag utolsó előtti napon, jeleztük a konnektort és a szemetes hiányát,mire kaptunk tőle egy nylon zacskót. A konnektort meg sem nézte. Számlát nem kaptunk.
Gyönyörű környezet, kellemes elhelyezkedés, az apartmanok jól elkülönülnek egymástól. Az ágy kicsit kényelmetlen és kicsi, de az egész ház és az udvar kárpótol a kellemetlenségért. A vendéglátónk nagyon kedves, segítőkész, rendkívül tájékozott a a környék látnivalóival kapcsolatban. Amikor kell ott van, egyébként nem tolakodó. A nagy fák kellemes klímát biztosítanak még a nagy kánikula idején is.
2014. június egyik hétvégéjén volt szerencsénk pár napot a vendégházban tölteni. Kuponos akcióval mentünk. A vendégház nagyon kellemes környezetben helyezkedik el, Kőszeg és Ausztria közelsége igen csábitó lehet. A szobánk kellemes volt, a berendezés szép, igényes, tiszta. Az étkezés az árnak megfelelő.
A panzió egy nagyméretű családi-házhoz hasonlít első ránézésre. A kert lugasokkal nagyon hangulatos, a szobák berendezése ízléses, viszont hiányzik a wellness részleg, az apró méretű sarokkád 5 perc után unalmassá válik, ugyanakkor a napozóterasz ötletes. A panzió elhelyezkedése kiváló, de csak autóval szabad érkezni, máskülönben a környékbeli nevezetességek elérhetetlenek. Megéri ellátogatni Kőszegre, Bükfürdőre, és Ausztriába.
Egy akciós, kuponos hétvégét töltöttünk el a panzióban, amely egy csendes utcában található. Két szobát foglaltunk. A szobák – ahogyan az az egész panzióra jellemző- ízlésesen vannak berendezve, hangulatos kiegészítőkkel.
A földszinti szoba sajnos a vendégek bejárata és az utcafront mellett helyezkedett el, az utcára és az udvarra is van ablaka, ezért zavaró volt a ki-bejárkáló, teraszon beszélgető vendégek zaja. A fürdőszoba/wc nagyon modern és tiszta, viszont a mellette lévő „recepción” történteket tökéletesen lehetett hallani (ebből következően a fürdőszobai zajokat is a recepción). Az emeleti szoba (a jacuzzi szobával szemben) tágasabb. A jacuzzi szoba igen szerény, viszont az onnan nyíló emeleti napozóterasz ötletes, pihenésre hívogató. Az étkező és a terasz is nagyon kellemes látványt nyújtott, viszont az ételek minősége és mennyisége minden alkalommal hagyott kívánalmakat maga után. Összességében a panzió látványa nagyon kellemes, viszont a szolgáltatásai még fejlesztésre szorulnak.
A vendégház nagyon szépen kialakított, hangulatos kert, padokkal. Ősszel voltunk, és az évszaknak megfelelő nagyon hangulatos dekoráció volt. A szoba is nagyon szép volt. Az ágy mondjuk, kevésbé volt kényelmes. Parkolni a ház előtt vagy az udvarban lehet. Kőszegen 10 percen belül ott lehet lenni kocsival.
AZ reggelinél szerintem kis adagokat kaptunk, mindent elfogyasztottunk a tányérról, nem maradtunk éhesek, de nagyon ki voltak porciózva az adagok. Összességében meg voltunk elégedve a szállással.