Ez a szép szálloda a Mecsekben helyezkedik el, gyönyörű természeti környezetben. A szoba és a fürdő jó méretű, kényelmes az ágy. Wifi jól működött. Egy kis hűtő hiányzott a szobából. Jól lehetett pihenni miután a másnapi esküvő vendégei abbahagyták a rohangálást, ajtó verést úgy éjfél után. A vacsora nagyon finom volt.
A lányom és vejem esküvője itt volt augusztusba. nagyon szép hely ,tiszta, jó ízléssel berendezett. A szálloda dolgozói kedvesek, készségesek,udvariasak. Ugyanakkor meg tudták őrizni a családias hangulatot. Jó a szálló elhelyezkedése is. nagyon hamar megközelíthető, de mégis megmarad az intim szféra, mivel egy erdő közepén van és senkit nem zavartunk. Jó választás volt, amikor tehetjük visszamegyünk.
Gyönyörű helyen van,isteni a levegő, az ott dolgozók kedvesek,készségesek,udvariasak,amikor csak tehetjük,megyünk. A szálloda minden igényt kielégít,tiszta,modern. Az ételek fenomenálisak. A fiam és menyem esküvőjét itt tartottuk,ennél jobb választás nem is lehetett volna. Bátran ajánlom mindenkinek,akár télen akár nyáron. Nézzétek meg,érdemes!