Hosszúpályi

Hosszúpályi
HosszúpályiHosszúpályi
HosszúpályiHosszúpályi

Evés, ivás Hosszúpályiban (2)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan étterem, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki az étteremajánló űrlapunkat!

Hosszúpályi és környéke legfrissebb értékelései

2023.01.25egyedül
A Zabbancsot az autóból néztem ki magamnak, annyira bizalomgerjesztően alakították ki kívülről, (s mint kiderült belülről is), hogy meg kellett állnom megnézni. A kiszolgálás nagyon kedves, az árak kifejezetten kedvezőek. Klasszikus reggeliket adnak, tojásételeket, gofrit, szendvicseket,...
2024.11.10a párjával
Többször is jártunk már itt, mindig minden a legnagyobb rendben volt. A kiszolgálás pazar, nagyon odafigyelnek az emberre! Az én kedvenc életem a sertés szűz, egyszerűen megunhatatlan. Az árak abszolút rendben vannak, mindenkinek csak ajánlani tudom!
2024.11.10a párjával
Nagyon szuper hely csak ajánlani tudom. Mind az ételek és italok nagyon jók voltak, a kiszolgalás is nagyon jó. Debrecen legjobb étterme szerintem.!!!!!

Hosszúpályi és környéke kedvelt szállásai

Erdőspuszta Club Hotel Debrecen - Élmények Erdőspusztán
Erdőspuszta Club Hotel Debrecen
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló - Karácsony
Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Legjobb ár félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Hosszúpályi és környékén

Hunguest Hotel Sóstó Nyíregyháza - SóstóHunguest Hotel Sóstó, Nyíregyháza - SóstóCsomagok már 26.600 Ft/fő/éj ártól
45 értékelés
Diamond Panzió HajdúszoboszlóDiamond Panzió, HajdúszoboszlóCsomagok már 18.000 Ft/fő/éj ártól
2 értékelés
Hunguest Hotel Aqua-Sol HajdúszoboszlóHunguest Hotel Aqua-Sol, HajdúszoboszlóCsomagok már 30.000 Ft/fő/éj ártól
107 értékelés
Hotel Járja HajdúszoboszlóHotel Járja, HajdúszoboszlóCsomagok már 11.025 Ft/fő/éj ártól
56 értékelés