Dégen néztük meg a kastélyt és a parkot, mely több órás program volt, így sikerült megéheznünk. Tulajdonképpen ez volt a legközelebb. Kívülről a vendégváró figuránál parkoltam le. Bementünk és csak néztük a bőséges választékot. Kis levest kértem, de itt az annyi, mint máshol az egész adag.
Zöldborsó volt és nagyon finom, mondhatom, hogy jobb nem is lehetett volna. Nekem a hal megtetszett, jól volt átsütve, de a salátával is csak felét tudtam megenni. Férjem és barátunk és roppantul meg voltak elégedve az étellel és a hellyel. Ha máskor erre járunk, biztosan ide jövünk!
Nagyon elégedettek voltunk. Nagy belsőtér és még nagyobb terasz, Tálcás "mezei" kiszolgálás, kirakva melegítőkben az ételek, leves bociban, a pult mögött a fiatalember azt pakolta amire rámutattam. Épp érkezésünkkor hozták feltölteni a frissen sültes tálakat, minden forró, friss, ropogós.
A leves éppen babgulyás volt, lehetett választani kis és nagy csészét. Sűrű, finom, tele csülökkel. Az adagok hatalmasak, házias ízek. Az egyetlen észrevétel, hogy nem volt csapolt sör :) de a dobozos annál hidegebb a hűtőben, tehát nem volt probléma ezzel sem. Ár/érték nagyon jó. Ja és ha még akartunk volna, lehetett volna kérni friss lángost is. Egy lángos egy csésze babgulyással a legjobb ebéd.
Balatonlellei nyaralásunk utolsó ebédje ebbe az Igari étterembe esett meg. Még nem jártunk itt,ezért úgy gondoltuk megállun és ebédelünk egyet. Nem is bántuk meg. Inkább gyorétteremnek nevezném,mert már kész ételek közül lehet választani. Elég nagy a választék. Én babgulyást választottam.
Olyan ízletes volt hogy még vettem egy másik adagot is otthonra. Minden adag amit választottunk hatalmas adag volt és nagyon finomak. A gyerekek mondták is ha jövőre jövünk itt minden féle képpen álljunk meg. És szerintem meg is fogunk. Próbáljátok ki ha erre jártok.
Egy M7-es dugónak köszönhetően vitt erre a GPS és itt lettünk figyelmesek erre az út mentén elhelyezkedő étteremre, mert éhes volt a csapat. A berendezés teljesen antikolt igazi falusi hangulatot ad, de minden más első osztályú, a kiszolgálás kedves, az étkek nagyon finomak és kiadósak.
Két féle leves közül lehet választani, amit azonnal hoznak is, és amíg azt megeszi az ember, nemsokára jön a második is. A gyerekeknek van játszótér, lehet ping-pongozni és van cukrászda része is természetesen fagyizóval. Ha valaki siet annak van hamburger és Gyros is az étlapon, mindeki megtalálhatja a számítását. Ja és az árak, hát azok is illenek a nevéhez, tényleg "falusiak", mi ketten a férjemmel és a 2 gyerek mindennel együtt fizettünk 8500 Ft-ot, a többi mellett talán ez is volt az oka, hogy teltház volt. A következő nyaralási útvonalat már úgy tervezzük, hogy ott fogunk ebédelni, ajánlom mindenkinek.
Páromat nem viszem rossz helyre - az nálam alapszabály. Egy korábbi monogám tesztet követően most ketten tértünk be. Gyakorlatilag nincs is sok lehetőség a 64-es úton kultúráltan étkezni, cukrászdázni. Na, ők ezt nagyon jól csinálják. A leves szabad merítéses, a második fogás pedig felszolgálós megoldású.
Friss, bőséges, gyors és nem drága. Aztán jöhet a szemben található fagyizó-cukrászda, ahol minden igényt kielégítő választék található fagylaltból, süteményből és kávéból. Tiszták a mosdók! Valami ürüggyel itt mindig megállunk.
Tök szuper kis útmenti fogadó, sok a vendég, folyamatosan pörög, 2 féle leves, kb 20 féle második, minden friss. Gyors és kedves kiszolgálás. "a pincérek lábát nem látni" DollyRoll szóval futnak rendesen, de ez a jó. (amúgy igenis látni, nagyon csinosak a hölgyek) Gulyásleves csuda finom volt. Mellette szintén szuper és finom cukrászda. Ilyen helyekből kéne még sok az országba!
Már többször ettünk itt. Ez egy kiváló kamionos vendéglő. Félig önkiszolgáló, félig pincéres. Finom házias ízek, olcsó árak. Szabad meréses napi leves, rendelhető második. A gyors ételük is (lángos, hamburger) kiváló. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Az udvarban van egy egészen jó cukrászda is.
Többször megálltunk már a Falusi étteremben Igaron. Szakácsfigura és futófényes kijelző hívja fel figyelmünket a hely aktuális ajánlataira. Már a parkoló tele van kamionokkal, teherautókkal. Magad merheted a babguláyst, vagy a másik levest, a többit pedig megrendeled. Nem olyan sok az ételféleség, de azokat ízletesen főzik.