Régen jártam itt, gondoltam itt az ideje újra bemenni. Beléptünk az étterembe, kevesen voltak. Festmény és falfestés is a régmúlt időket idézi. Rendelésünkre kicsit sokat vártunk, de mint kiderült előre rendeltek többen és vitték el sorban az ebédeket. A hal teljesen szálka nélküli volt, tényleg frissen készült.
Ha Isaszegen járunk, ezt az éttermet válasszuk. Egyrészt, mert komoly tradíciói vannak, lassan száz éve vendéglő, és ennek fényében a helyi gasztronómia tradisiókat igényesen reprezentálja, másrészt amellett, hogy igazi, helyi ételeket kóstolhatunk meg minden klasszikus éttermi fogás is rendelhető.
Talán elnevezésben(és puncsolásban) kicsit soknak hat például a "Polgármester úr kedvence", de mégis ez például egy igazán jó választás az étlapról. Ahogy a "Csata tállal" sem fogunk nagyon mellényúlni Az ételek ízletesek, frissen készítettek, az adagok nagyok, az árak rendben vannak. A kiszolgálás udvarias, igényes. Félháznál is gyorsan megy a kiszolgálás. Mindenki találhat magának kedvére valót az étlapon, a húsosok, a tésztások és a vegetáriánusok is. Kutya bevihető. Isaszeg megismerését azért is érdemes itt kezdeni, mert az étterem kerthelyiségében egy kis helytörténeti tárgyi kiállítás van.