Adtam egy esély a vendéglőnek is, meg magamnak is, amúgy meg félve attól, ami számtalanszor előfordul, hogy a többi már bezárt, nincs nyitva. Parkoló van, a terasz nem valami fényes, mármint kicsit, mintha lomtár is lenne, de lássuk a belsőt! Kellemes hűvös beltér a forró kánikulában, jótékony függönyök. A felszolgáló egyből bíztat, hogy persze, tessék csak, bárhová, egyek csak bármit. Borsóleves, jó lesz. És jó is volt, mondjuk közepesen jó. Nem egy csúcsminőség. , de korrekt, talán ez a jó szó. A húslevest nem is kóstoltam, Nézzük a másodikat! Van hagymás püré, csirkepaprikás-szerű comb, pörkölt, töltöttkáposzta, töltöttpaprika. . . na, akkor legyen némi krumpli, némi rizs, hozzá egy kis pörkölt, egy kis csirkecomb, egy kis gombóc a töltött káposztából. Meg persze kovászos uborka. . . ezt így, egyben amúgy nem enné az ember. De itt abszolút megfelelt az elvárásnak, Ugyanúgy, mint a leves, híven szolgálta feladatát az ebéd minden eleme. A végén egy gyümölcslé, az is jólesett. Ehettem volna még akármennyit, de nem ezzel akartam eltölteni a napot. És mindez 1800 forint! ! Plusz az üdítő. Borravalóval együtt is kb. 2500 forintot fizettem. Hol nem éri ez meg? ?