Úgy kerültem ide, hogy Orgoványban nem kaptam enni a Regős vendéglőben, de ezt ajánlották maguk helyett. Idejöttem és nem bántam meg. Kellemes, kisvárosi hangulat a térben, kellemes a kínálat az étlapon, a fehérpulóveres lányba meg, amikor belenéztem a szemébe, simán szerelmes lettem. Mi kell még egy jó ebédhez?
A tartalmas étlapból végül a kacsamáj mellett döntöttem, mely rántva kínálta magát, áfonyalekvárral. Azután kértem még hozzá a ház savanyúságából is, káposztasaláta hagymásan, mert elég jól hangzik. Ne hallgassatom rám máskor, biztos nem értek hozzá, ezek az ízek nem igazán passzolnak egymáshoz. Hangsúlyozom, hogy nekem. Sülteket megkenegetni jóféle lekvárral, az igen! De a rántott kacsamájhoz ez sehogy sem jön, plusz még a káposzta, szóval volt ebben azért zavar. A krumpli úgy volt összetörve, hogy azért maradtak benne egész nagy töretlen darabok is itt-ott. Ennek ellenére, egészen jól megebédeltem, kitűnő a szolgáltatás, van színvonal, az árak meg olyanok, hogy 6450 forint a kacsamáj rántja burgonyakrémmal, és áfonyalekvárral, káposztasaláta csípős hagymával 750, rostos üdítő 3 dl 600 forint. Összességében nem volt ez rossz gasztrokaland.
Egyik kedves rokonunk születésnapján vettünk részt az étteremben. Korábban már jártam itt,igaz,akkor "csak" kávézni. Most viszont vacsoráztunk is,igaz,előre rendelt,"egységes" ételt. A kiszolgálással kezdeném,mert az remek volt,a hölgyek kedvesen és készségesen tették a dolgukat. Az étel? ?
Szóval a megrendelt tálon nem egy nagy nehézségű menü szerepelt,könnyű lett volna megugrani a lécet! Hogy sikerült-e? Nem igazán. A tányéron rizs és sült burgonya,valamint rántott szelet,rántott sajt és sült csirkecomb volt. A rizs száraz volt,a sült burgonya szintén nem volt friss - szerintem - . A rántott szeletből 2-t is ettem,az egyik kifogástalan volt,a másik száraz,összesütött. A rántott sajt finom volt,a sajt maximálisan benne maradt a panírban. A sült csirke kicsit még sülhetett volna,összességében az egész tálra ráfért volna még egy kevés fűszer,de minimum só. Mindezek ellenére a szülinap jó volt,az étterem berendezése hangulatos,lehet,hogy adnék még egy esélyt nekik,mondjuk például egy pizza megkóstolásával.
Egy családi ünnep alkalmával jártunk eme helyen. Levest majd vegyes tálat rendeltünk 12 személyre. A tálon rengeteg finomság volt és szó szerint rengeteg,hiszen 15-16 személy is jól lakhatott volna belőle. De nem is veszett kárba belőle egy szem sem,hiszen a fiúk a jó borok társaságában idővel el is fogyasztottak mindent.
Minden nagyon ízletes volt,a hely különleges a magas belmagasságával és színeivel. Mindenkinek ajánlom,aki Izsákon egy jót és bőségeset szeretne enni.