Egyik kedves rokonunk születésnapján vettünk részt az étteremben. Korábban már jártam itt,igaz,akkor "csak" kávézni. Most viszont vacsoráztunk is,igaz,előre rendelt,"egységes" ételt. A kiszolgálással kezdeném,mert az remek volt,a hölgyek kedvesen és készségesen tették a dolgukat. Az étel? ?
Szóval a megrendelt tálon nem egy nagy nehézségű menü szerepelt,könnyű lett volna megugrani a lécet! Hogy sikerült-e? Nem igazán. A tányéron rizs és sült burgonya,valamint rántott szelet,rántott sajt és sült csirkecomb volt. A rizs száraz volt,a sült burgonya szintén nem volt friss - szerintem - . A rántott szeletből 2-t is ettem,az egyik kifogástalan volt,a másik száraz,összesütött. A rántott sajt finom volt,a sajt maximálisan benne maradt a panírban. A sült csirke kicsit még sülhetett volna,összességében az egész tálra ráfért volna még egy kevés fűszer,de minimum só. Mindezek ellenére a szülinap jó volt,az étterem berendezése hangulatos,lehet,hogy adnék még egy esélyt nekik,mondjuk például egy pizza megkóstolásával.
Egy családi ünnep alkalmával jártunk eme helyen. Levest majd vegyes tálat rendeltünk 12 személyre. A tálon rengeteg finomság volt és szó szerint rengeteg,hiszen 15-16 személy is jól lakhatott volna belőle. De nem is veszett kárba belőle egy szem sem,hiszen a fiúk a jó borok társaságában idővel el is fogyasztottak mindent.
Minden nagyon ízletes volt,a hely különleges a magas belmagasságával és színeivel. Mindenkinek ajánlom,aki Izsákon egy jót és bőségeset szeretne enni.