2016. áprilisban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. április 19.Ajánlom a helyet másoknak is!
Egyik kedves rokonunk születésnapján vettünk részt az étteremben. Korábban már jártam itt,igaz,akkor "csak" kávézni. Most viszont vacsoráztunk is,igaz,előre rendelt,"egységes" ételt. A kiszolgálással kezdeném,mert az remek volt,a hölgyek kedvesen és készségesen tették a dolgukat. Az étel?? Szóval a megrendelt tálon nem egy nagy nehézségű menü szerepelt,könnyű lett volna megugrani a lécet! Hogy sikerült-e? Nem igazán. A tányéron rizs és sült burgonya,valamint rántott szelet,rántott sajt és sült csirkecomb volt. A rizs száraz volt,a sült burgonya szintén nem volt friss - szerintem - . A rántott szeletből 2-t is ettem,az egyik kifogástalan volt,a másik száraz,összesütött. A rántott sajt finom volt,a sajt maximálisan benne maradt a panírban. A sült csirke kicsit még sülhetett volna,összességében az egész tálra ráfért volna még egy kevés fűszer,de minimum só. Mindezek ellenére a szülinap jó volt,az étterem berendezése hangulatos,lehet,hogy adnék még egy esélyt nekik,mondjuk például egy pizza megkóstolásával.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Vino Étterem, Panzió és Pinceklub további értékelései
2014.11.04családjával
Egy családi ünnep alkalmával jártunk eme helyen.Levest majd vegyes tálat rendeltünk 12 személyre.A tálon rengeteg finomság volt és szó szerint rengeteg,hiszen 15-16 személy is jól lakhatott volna belőle.De nem is veszett kárba belőle egy szem sem,hiszen a fiúk a jó borok társaságában idővel el...
Hotel Vinum Wellness és Konferencia Hotel Kiskőrös
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös