A Spájz Vendéglő 2021-ben nyitotta meg kapuit a templomtól 500 méterre. A'la carte étlapjukon napi- és gyerekmenü is szerepel. Ételeik házias ízvilágúak.
Véletlenül találtuk meg barátnőimmel a vendéglőt, Jákon voltunk a templomban látogatni, ami épp felújítás alatt áll. Dél körül értünk oda, s a munkások indultak ebédelni, kérdezgették egymást, ki hova megy kajálni. Mindenki egyöntetűen kiabált, hogy a Spájzba :) Kíváncsiak lettünk, hisz tudjuk, ha a helyiek is oda járnak, rossz nem lehet.
Nem csalódtunk! Tiszta, igényes, kerthelyiség/benti hatalmas terek, igényesen megterítve, a berendezés, a dekor, a pult, minden, de minden rendben volt. Ár/érték arány különösen jó, hatalmas adagok, megfizethető áron. Van lehetőség heti menüt kérni, amit kedvesen rögtön felajánlott a felszolgáló/tulaj is. Udvarias, gyors, figyelmes kiszolgálás. Hatalmas választék italokból, frissensültek, tálak, levesek, saláták, desszertek. Nagyon elégedettek voltunk, biztosan fogom ajánlani is és ha arra járunk, betérünk még.