Piactéri Büfé-Étterem Jánoshalma

16 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Kékmadár Vendégház Homokmégy - Napi árak
Kékmadár Vendégház Homokmégy
25.800 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok Kiskőrösön - korlátlan gyógyfürdőzéssel, reggelis ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
62.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel

Piactéri Büfé-Étterem Jánoshalma vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 899 városban járt márFelfedező - 2847 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 57273 feltöltött kép
2025. április 17.egyedül járt itt
Hogy a drónok székeljék le a Hanna cukrászdát, vagy 30-40 kilométert autóztam érte, hogy én ott fogok nasizni, ahol eddig még senki, aztán mire odaértem az itt megadott címre, az égvilágon semmiféle cukrászda nem volt ott, csak egy bágyadt kisváros. Elektronikusan tájékozódtam, hogy akkor mégis mi van itt, és így találtam rá az un.
Piactéri Büfé-Étterem Jánoshalma - BelsőPiactéri Büfé-Étterem Jánoshalma - BelsőPiactéri Büfé-Étterem Jánoshalma - BelsőPiactéri Büfé-Étterem Jánoshalma - BelsőPiactéri Büfé-Étterem Jánoshalma - BelsőPiactéri Büfé-Étterem Jánoshalma - BelsőPiactéri Büfé-Étterem Jánoshalma - Étlap/itallapPiactéri Büfé-Étterem Jánoshalma - Étlap/itallapPiactéri Büfé-Étterem Jánoshalma - Étlap/itallapPiactéri Büfé-Étterem Jánoshalma - Étlap/itallapPiactéri Büfé-Étterem Jánoshalma - Étlap/itallapPiactéri Büfé-Étterem Jánoshalma - Étlap/itallapPiactéri Büfé-Étterem Jánoshalma - Étel/italPiactéri Büfé-Étterem Jánoshalma - MosdóPiactéri Büfé-Étterem Jánoshalma - MosdóPiactéri Büfé-Étterem Jánoshalma - Külső kép
Még több kép (13 db) >>