Egy nagyon kicsi udvarra ér be a vendég, ami magas fallal van körbevéve, tetővel felette. a melegben itt még melegebb volt, annak ellenére, hogy szabadtér. Vasvázas padok, hozzá illő asztallal, foltos abrosszal. Gondolom menü miatt szoktak ide betérni, mert szinte már hozták is. Valami mást rendeltem, de nagyon olajos volt az étel, nem esett jól.
Sokáig éreztem, hogy kár volt elfogyasztani. A mellékhelyiség annyira le volt pusztulva, hogy gondolkodtam bemenjek-e egyáltalán. A kiszolgálás átlagos volt, az ételek nem drágák, de nem is volt finom. Többször nem fogok itt enni, még véletlenül sem.
Állatkert látogatás után találtunk rá erre a hangulatos kis étteremre. A kiszolgálás nagyon gyors volt. Az ételek nagyon finomak voltak és bőségesek. Csak ajánlani tudom.
Apró kerthelyiség a város szívében. . . Nagy ételválaszték, isteni ízek (bár az étel mennyisége hagy némi kívánnivalót maga után, vacsorát követően még egy desszert simán bemegy a legkisebb étvágyú embernek is). Ízletes fogások, kedves kiszolgálás jellemzi ezt a városközponti éttermet. Mindenkinek ajánlom, aki Jászberényben jár! Ne várjanak luxust, egyszerű hely, de az ízek miatt be kell térni!